Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

2 haftada 5kg verdim iyi mi?

bi 75 kiloya düş, kas kütlesi ekleyerek
  2. RevenKalr

Protein tozu önerisi

Grizzone iyidir, ben de bunu tavsiye edecektim.
  3. RevenKalr

Spora yeni başladım günlük beslenmem nasıl olmalı

Alman gerkeen kaloriyi sitelerden hesapla. Proteini Yumurta, tavuk, et, balık gibi ürünlerden (Kilon x 1.5-2 katı protein alacaksın) Karbonhidratı Pirinç, bulgur, patates, makarna gibi ürünlerden Vitamin olarak multivitamin, omega 3 kullanıyorum ben. Yağ olarak Zeytin yağı, fındık fıstık (çiğ)...
  4. RevenKalr

Koşu ve günlük kullanım için ayakkabı önerisi

Tamamdır hocam teşekkür ederim :)
  5. RevenKalr

Koşu ve günlük kullanım için ayakkabı önerisi

Koşu ve günlük kullanım için ayakkabı arıyorum, 42-43 numara. bütçem maksimum 1600-1800 falan, ama daha uyguna varsa o da olur. https://www.lumberjack.com.tr/urun/lumberjack-helsinki-4fx-siyah-erkek-kosu-ayakkabisi-101500960 Aklımda bu var, ne diyorsunuz?
  6. RevenKalr

Fitness için bilek bandı olabilir mi bu

bilek bandı değil hocam bu, strap. Bileğinizde sakatlık falan varsa dediğiniz ürün şu https://www.trendyol.com/gazelmanya/fitness-crossfit-pro-agirlik-bilekligi-wrist-wraps-fitness-bilekligi-bilek-koruyucu-destek-bilekligi-p-412539618
  7. RevenKalr

Göğüs genetiğim çok mu kötü

dostum daha kütlwn yok, goguslerin adam akilli buyusun ondan sonra kotu duruyor mu durmuyor mu bakariz.
  8. RevenKalr

Kilo vermeye yarayan supplement önerir misiniz

karbonhidratı çok düşürme, supplementi de boşver bi işine yaramayacak onun yerine et al. alman gereken kalorinin 300-350 altında al proteini yüksek ye günlük 60gr falan yağ al(zeytin yağı fıstık ezmesi vb.) gerisini karbonhidratla doldur . Karbı düşük alırsan performansın çok düşer yapma öyle...
  9. RevenKalr

Macfit günlük giriş ücreti nedir ?

Yanlış hatırlamıyorsam ya 500 ya da 700 olması lazım hocam
  10. RevenKalr

Günde 2 saat spor salonu için yeterli mi

O nasıl oluyor hocam ya, PPL sistemini yapıyorum ağır girip 2 bölge için de 6 şar hareket yapıyorum 1.30 saat falan sürüyor. diyetteysen de yarım saat kardiyo veya değilsen de karın + bilek de 2 saati buluyor zaten
  11. RevenKalr

Protein Tozu Önerisi

Creatin olarak 1 kiloluk kingsize uygundu sanırım. Protein ihtiyacını tavuk et ve yumurta dan karşılayabiliyorsan creatin dışında bütün supplementler boş bence. Bir de kullanmıyorsan multivitamin alabilirsin. D vitamini çinko falan çok önemli
  12. RevenKalr

Bu Fiyat GYM için fazla mı?

3 aylık 1600 normal hocam
  13. RevenKalr

Akşam yemeği ve spor

Dostum yağ oranını düşürsen de bulkda ister istemez yağ oranın artacak, clean de yapsan artacak dirty de ama KESİNLİKLE dirty önermiyorum obez olur çıkarsın. Senin diyete ihtiyacın yok boyuna göre kilon az, adam akıllı bi kütle koy büyü ondan sonra zaten vücudunu beğeniceksin büyük ihtimalle...
  14. RevenKalr

Akşam yemeği ve spor

Dostum 175 sin 65 kilosun yağ oranın da aşırı fazla değil. 10-12 ye düşürmek için çubuk gibi kalman gerekecek. bi 75-85 kilo aralığına çık, ondan sonra definasyon
  15. RevenKalr

Akşam yemeği ve spor

Büyük ihtimalle kas kütlen az ve yağlısın, senin yağ değil temiz kilo alıp kütle kazanman gerekiyor. Kütle koyduktan sonra adam akıllı bir diyete girer artık yağları atarsın. ama önce bi vücudunu şekillendir. Sadece yağ yakmaya çalışırsan zargana kalırsın
  16. RevenKalr

eve spor salonu kurmak

Nasıl yani hocam? ağırlıklar için diyorsan aşırı fazla ağırlık kullanılmadığından evde pek bir önemi olmuyor ama ağır girip dumbelları falan yere fırlatıyorsan spor salonlarında kullanılan yere serilen sert yumuşak arası zeminler oluyor o tarz şeyler bakılabilir. Ben evde yapmıyorum. 1689576928...
  17. RevenKalr

eve spor salonu kurmak

dumbell ile de haraketler yapılabiliyor fakat bar da alırsanız yapabileceğiniz hareket sayısı artar. Z bar da arka kol ve ön kol için güzel olabilir
  18. RevenKalr

Dumbell kullanamıyorum

Yapamayacağın ağırlıklara girip hareketin formunu bozacağına düşük ağırlıkla kasları güçlendire güçlendire ağırlık arttır.
  19. RevenKalr

eve spor salonu kurmak

bench sehpası, düzgün bir bar sana yetecek kadar kilo ve sana kademeli ağırlıklarda dumbell. Bir de barfiks demiri
  20. RevenKalr

Sporda bu şekilde çalışmak iyi mi

Temiz beslenmek. Karbonhidratı pilav patates bulgur makarnadan, proteini tavuk et falan yağ ı da fıstık ezmesi zeytin yağı vb.
Top Bottom