Arama sonuçları: *

1. S

Yağmurda koşmak hasta eder mi?

Yağmur deni hasta etmezse takıntım edebilir gibi hissediyorum kankam
  2. S

Kollarım çok ince ne yapmalıyım

Hocam yani ikiside kolllarimi normal bir hale getirmek istiyorum kaslı olmasın normal olsun zayif gozukmesin yeter hatırlamıyorum ağırlıklarım başka yerde ama 5-10 kg ağırlıklar var
  3. S

Hocam ama benim arkadaşım yapıyor 2 dambıl la 1 sene oldu okuzlari çok genişledi ve kolları kalınlaşti baya eskisine göre
  4. S

Hocam bu sadece dambıl ile gerçekten olabilir mi peki
  5. S

O doğru hocam normalde omuzdan kaldırılıyor bi ara spora gitmiştim zorlanınca omuzdan değil ön koldan kaldırıyorsun ful sadece bunda gördüm o olayı noramlde ya omuz ya arka kol çalışır teşekkür ederim kafaya dak etti bian
  6. S

Soldaki omuz kalınlaştırmak sağdaki omuz genisletmek için diye biliyorum 1714744231 Hocam dambıl flan var bar da var da en etkili hareketler ne olur bilemiyorum
  7. S

Arkadaşlar 17 ye yeni girdim 1.75 ve 73 kiloyum bacaklarım gayet iyi omuzum gayet iyi ve hafif geniş yani kısaca vücududum güzel zayif değil ama bir anormallik var kollarım çok zayıf hele hele bilekten öncesi ön kolum çok zayıf kolum zayıf olunca diğer yerlerin bir önemi kalmıyor dışardan çok...
  8. S

3 ay Sporda ne kadar gelişim olur?

Hocam suan en mantıkli yiyecekler haşlanmış yumurta ve yulaf gibi geldi hele hele yulaf bu yulafı nerden bulabilirim ve türü varmı hangisinden almalıyım
  9. S

Kral vücut yapisi ya aslinda sadace kolumd abir anormallik var bacağım flanda kalin ama kol aşırı zayıf
  10. S

Arkadaşlar şuan öyle bir düzen yok ama sadece dikkat ediyorum her öğün en az 2 yumurta yiyorum şekerli şeylerden kaçınıyorum bide spordan önce mi yemek daha mantıklı spordan sonramı spordan önce yersem saat gec oluyor biraz bişey farkeder mi
  11. S

Kral pirinç unu fıstık ezmesi olurmu bi arada yani pirinç unu olurmu
  12. S

Beslenme nasıl olmalı hocam yani neler yemeliyim.onalari yazarmisiniz
  13. S

9 ay sonra 17 olacağım 173-175 arası 68 kg 1685824535 Hocam şimdi kepek ekmeği yumurta sebze türü meyve fıstık ezmesi Et
  14. S

Simdi hocam bizim karbonhidrat ve protein almam lazim demi
  15. S

Hocam peki nasıl beslenmeliyim.h Hani biber sarımsak nebilim otçul yemekler manasinda yemek secmeyin ded galiba ben mesala dolma yemiyorum 1685822465 Hocam Türkiyede yaşıyoruz ve suan haşlanmış yumurta yiyorum badka ne yiyebilirim
  16. S

Yag oranımi nasıl ölçecegim 1685822136 Kisaca nasıl beslenmeliyim kral anlatır mısın hoca herşeyi yiyin yemek seçmeyin demis ama
  17. S

Arkadaşlar spora başladım 1 sene gitcem ama yazin 3 ay boyunca ne ladar gelişim olur ben 1.73 civarı 68 kg yim ama aşırı zayıf gözüküyorum yani anladınız kilomla görünüşüm bir değil
Top Bottom