Arkadaşlar spora başladım 1 sene gitcem ama yazin 3 ay boyunca ne ladar gelişim olur ben 1.73 civarı 68 kg yim ama aşırı zayıf gözüküyorum yani anladınız kilomla görünüşüm bir değil
Arkadaşlar spora başladım 1 sene gitcem ama yazin 3 ay boyunca ne ladar gelişim olur ben 1.73 civarı 68 kg yim ama aşırı zayıf gözüküyorum yani anladınız kilomla görünüşüm bir değil
Her şeyi yiyin yemek seçmeyin saçma olmuş spordan sonra önüne 1kg patates kızartması vs. konduğunda yersen ne anlamı kalır bol proteinli besinler tüketmeye çalış
hoca çok iyi demiş nasıl hoca o öyle
yağ oranın önemli nasıl besleneceğin hakkında ama direkt genel olarak temiz büyümek isteyen biri yani clean bulk yapmak isteyen biri günlük kilosunun 1.5 katı protein almalı kilosu kadar gram yağ yemeli ve geriye kalan kaloriyi de çoğunu karbonhidrat bir miktarını da meyveden falan alabilir.
Vücut yağ oranı hesaplamanın güvenilir formülü burada! İdeal yağ oranı kaçtır? Buna nasıl bir programla ulaşabiliriz?
www.agirsaglam.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her şeyi yiyin yemek seçmeyin saçma olmuş spordan sonra önüne 1kg patates kızartması vs. konduğunda yersen ne anlamı kalır bol proteinli besinler tüketmeye çalış
Vücut yağ oranı hesaplamanın güvenilir formülü burada! İdeal yağ oranı kaçtır? Buna nasıl bir programla ulaşabiliriz?
www.agirsaglam.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
hoca çok iyi demiş nasıl hoca o öyle
yağ oranın önemli nasıl besleneceğin hakkında ama direkt genel olarak temiz büyümek isteyen biri yani clean bulk yapmak isteyen biri günlük kilosunun 1.5 katı protein almalı kilosu kadar gram yağ yemeli ve geriye kalan kaloriyi de çoğunu karbonhidrat bir miktarını da meyveden falan alabilir.
hocam tr de yaşasak da aşırı pahalı olmuyor yani çok da abartmamak lazım, tabi yer yer değişiklik gösterebilir fakat kendi beslenmemi anlatıyorum
Tavuk göğüs 1.2 kilo alıyorum 3 gün yetiyor yani 400gr günlük yiyorum 1.2 kiloyu 75-80tl arasına alıyorum
Yasemin pirinç kullanıyorum definasyonda (kilo verme dönemi) olduğum için günlük 250gr pirinç yiyorum 1 kilo 4 gün yetiyor o da 30tl mi ne
5 yumurta yiyorum
ekmek falan da klasik zaten kepek ekmeği cart curt, beslenmem çok da ağım şağım değil ama düzgün besleniyorum, bir de fıstık ezmesi yiyorum bir miktar.
böyle hesapladığımda günlüğüm 50 tl bile olmuyordur yani, çok abartmamak lazım tr de yaşıyoz diye o kadar uçuk rakamlara gelmiyor (tabi tavuğun fiyatı yer yer değişiklik gösterir o da 80tl değilde 100-110tl olsun maksimum yani)
senin benden farklı yapman gereken şey ise karbonhidratı (pirinç, patates, makarna, bulgur vb.) fazla almak