Arama sonuçları: *

1. TahaCel

Ramazanda gainer kullanımı ?

bir dönem hiq kullanmıştım bitti şimdi tekrar alıcam çok bütcem yok şuanlık hardline düşünüyorum.
  2. TahaCel

Ramazanda gainer kullanımı ?

creatin kullanıyorum ama bunu günün her saati alabiliyorum da? gainera başlıcam nasıl bir yol izlicem kafamdaki anterman planı iftara 1 veya 1.5 saat kala antermana gidip anterman sonrası direk iftara denk getirip orucumu açmak ? gaineri nasıl alıcam sahura kadar vaktim var yeterli kaloriyi...
  3. TahaCel

Grizezone supplement alınır mı ?

anadolunun neresinde oturuyorsunuz hocam
  4. TahaCel

istanbul anadolu yakasında fikirtepe rezidansların orda kaliteli bir salon hocam açık kapalı havuzundan tut saunasına kadar sitesini atim ben sana https://fit216.com/
  5. TahaCel

hocam normal de zaten hiq ve hardline kullanıyorum da grizone bu aralar sürekli karşıma çıktı bende merak ettim 1704736493 mete hoca çok iyi biri programıda o vermişti bana sohbeti felan sarıyor knk fit 216 benim spor salonum
  6. TahaCel

alınır mı sizce ? güvenilir kaliteli markamıdır bizim salonun spor hocaları kullanıyor hocalarda hoca yani biri mete unsal diğeride temuçin mesudiyeli sizce alınır mı ?
  7. TahaCel

Spora gitmediğimiz gün creatine devam etmelimiyiz?

Yarın off günüm spora gitmicem creatini kullanmalımıyım gene yoksa anterman yaptığım günler mi sadece?
  8. TahaCel

Bu proteinli keki yaparsam protein tozu içmeme gerek var mı

Peki hocam anterman öncesi kreatin sonrası protein tozunu içsem sorun olur mu 1702156859 .
  9. TahaCel

Bu proteinli keki yaparsam protein tozu içmeme gerek var mı

Bu videodaki tarifi yapsam sabah kahvaltıda protein tozuda atıyor atsam bende. Sonrasında antermana gitsem anterman çıkışı protein tozunu tekrardan kullanmama gerek var mı. Kullandam bir şey olur mu
  10. TahaCel

Kilo aldıran shake tarifi ?

Hocam onuda yapıyorum da az önce makarma tavuk yaptom baya porsiyon yediö salata bide. Ekstra olarak shake yapıcam. Bide hocam elimde protein tozu var ama. Spor çıkışı içmiştim. Gün içinde 2 kere içmeeiye gerek yok bence
  11. TahaCel

Kilo aldıran shake tarifi ?

55 kiloyum Evde şuan süt cicibebe muz yulaf cokokrem çikolata var bunları karıstırsam içsem ne olur Olur mu şuan evde bunlar var 1702135259 Birazda yer fıstığı var kuruyemiş olarak
  12. TahaCel

Karın Boşluğunu Kas İle Doldurmak Mümkün Mü?

anladım hocam peki oblikler için senin yaptığın bir hareket önerebilirmisin
  13. TahaCel

Karın Boşluğunu Kas İle Doldurmak Mümkün Mü?

hocam şu karın kasının yanındaki çizgiler olan yere oblik mi deniliyor oraya ne deniliyorsa orayı nasıl geliştiririz
  14. TahaCel

Creatin + protein tozu+ gainer kullanılır mı ?

hocam multivitamin almayı düşünüyorum bide almalımıyım sonradan omega 3 de alırım
  15. TahaCel

buyur hocam https://takehiq.com/products/hiq-hi-pro-900g?variant=40345367216189
  16. TahaCel

Hocam hiq creatin var. Diğerlerinide hiq alıcam iyi midir
  17. TahaCel

knk yazı yazmamışsın
  18. TahaCel

Elimde creatin var Hiq marka protein tozu ve gainer almayı düşünüyorum gene hiq dan bu kadar fazla supplement kullanmak zararlı olur mu ? kullanımları nasıl olmalı creatini gün içinde alabiliyoruz protein tozunu anternman sonrası gaineri nasıl kullanmalıyım ? hepsini kullanmak zarar...
  19. TahaCel

Creatin kullanı mı nasıl olmalı ?

Doğrudur hocam şuanlık bütçem yok gainera onu alıcam yakın zamanda. Şimdi ben haftaya başlıyım o zaman
  20. TahaCel

Creatin kullanı mı nasıl olmalı ?

Knk önceden 2 aylık bir geçmişim vardı bazı durumlardan bırakmıitıö 8-9 aydır spor yapmıyordum. Tekrar dan başladım daha ilk hafta. 58 kilo 175 boy
Top Bottom