Arama sonuçları: *

1. Yphen

EVDE SPOR YAPMAK NASIL?

Evde spor yapıp aşağıda ki fiziği inşa etmiş biri olarak söylüyorum 20 dk 30 dk bandıl çalışarak 6 ayda vücuduna kütle koymayı bırak kütlenin k'sini koyarsın sadece.
  2. Yphen

Vücut geliştirme ve Steroid

Benim yaş 23 bende aynı şekilde doğal kotamı doldurdum bende artık yarışma kategorisine girmek istiyorum ama sağlam hoca maalesef çok yok bana da atar mısın o forumu profesyonelce işi yürütmek istiyorum.
  3. Yphen

Creatin 3 günde etkisini gösterir mi?

Aynen kanka veledi zinasın bana HIQ fanatiği diyorsun onu alacak paran bile yoktur senin. Gelipte minimal zekanla ve olmayan paranla burada insanlara yalan yanlış bilgiler verme ha bu arada ergen dediğin adam da 26 yaşında forumun kitlesi +14 diye herkesi öyle görme.
  4. Yphen

Alakası yok bir şeyin dozunu arttırmak onun etkisini hızlandırmaz vücudu yorar sadece internette her gördüğünüze inanmayın hocam belirtilen gr ve servisi kullanın gelişmeye başladıktan sonra gr arttırmak daha sağlıklı olacaktır ve lütfen bol bol su içmeyi unutmayın.
  5. Yphen

O markaya bulaştıysan geçmiş olsun, Eğer spora yeni başlamış iseniz günde 2 defa almak size bir katkı sağlamaz sadece böbrekleriniz yorulur, Sorunuzun cevabı ise kreatin etkisini düzenli kullanımda 2 hafta sonra göstermeye başlar.
  6. Yphen

supplementleri nasıl kullanıyım

Gainer ve Whey o gün ki açığınız için yani karbonhidratı yeterli alamadıysanız karbonhidrat için whey de yeterli protein alamadığınız için kullanılır. Aldığınız ürünlerin KG'si fazla diye kullanılmaz zaten üzerlerinde kaç servis oldukları yazıyor diyetinizi amacınıza göre belirleyip ona göre...
  7. Yphen

supplementleri nasıl kullanıyım

Öncelikle gainer sadece kalori açığınızı kapatmak için var nitekim whey de öyle kahvaltınızı yaptıktan sonra ara öğün de gainer alabilirsiniz, Creatinin aç veya tok idman öncesi veya sonrası alım sırası fark etmiyor önerilen şudur idmandan sonra içmek. İdman sırasında BCAA içmenizin kayda değer...
  8. Yphen

Ashwagandha nereden satın alınır?

Dostlar selam, Konu başlıkta ki gibi orjinal ashwagandha nereden bulabilirim nereden satın alabilirim bileniniz var mı?
  9. Yphen

Gelişim için katkı sağlayacak supplementler?

HIQ set satın aldım hocam gainer, preworkout ve vitaminler olarak protein kısmında tadı azıcık kötü de olsa izole olduğu için etkisini görebiliyorum daha çok erken ama az da olsa hissediyorum yani bakalım gainer nasıl olacak. Bide size şey soracağım hocam ZMA kullanmak zorunda mıyım yani uyku...
  10. Yphen

Şöyle hocam Citriulline ve beta alanine preworkout içinde var diye extra doz almıyorum hocam ZMA sadece uyku kalitesi arttırıyor benim buna ihtiyacım yok.
  11. Yphen

3 ay Sporda ne kadar gelişim olur?

Evde yapan birisi olarak söylüyorum gerekli supplementleri kullan ve mümkün olduğun da kaldırabildiğin vücudunun alışık olduğu bir ağırlık max set ve tekrar çıkar öğün konusunda şöyle diyim herkes 4 - 5 öğün yemek ye diyo ama o kısma kadar çıkamazsan da sağlam şeyler tüketmeye bak et tavuk balık...
  12. Yphen

Bigjoy kullanmadım hocam.
  13. Yphen

@Bulkyapanobez Hocam siz yardımcı olur musunuz rica etsem?
  14. Yphen

Evde 55 kg halter seti ile çalışıyorum hocam çok şükür maddi durumum iyi öğünlerimi yiyorum fakat iştahım kapalı 3 öğünü zor çıkarıyorum ve genel olarak zaten tavuk pilav yumurta light peynir light yoğut yeşillik tüketiyorum iştah açan bir şey lazım bana ki 4 - 5 öğüne çıkabileyim günlük 2 litre...
  15. Yphen

Arkadaşlar selamlar, Konu başlıkta ki gibi elimde hali hazır da supplementlerim var fakat 2 tanesi çok iş görmüyor gibi bir tanesi Big Joy Predator yani karıncalanma hissi veriyor fakat enerji patlaması vermiyor maalesef, İkincisi ise Big Joy Big Mass +GH Factors düzenli olarak kullanıyorum ama...
  16. Yphen

Sizce bicepslerim nasıl?

Epilasyona gidiyorum kanka daha tam uzamadı uzayınca gidicem tekrar. 1685540837 Dikkat edeceğim hocam teşekkür ederim
  17. Yphen

Sizce bicepslerim nasıl?

Göğüslerimi evde büyütmek zor hocam daha orada bi gelişme göremedim ama genel de 2 gün üst 2 gün alt 1 gün full body 2 gün dinlenme yapıyorum kollarımı böyle görmek beni mutlu etti büyüdüklerini görebiliyorum sol tarafa ağırlık vermem lazım sadece yorumunuz için teşekkür ederim 1 ay sonra öyle...
  18. Yphen

Sizce bicepslerim nasıl?

Yorumunuzu dikkate alacağım hocam teşekkür ederim.
  19. Yphen

Sizce bicepslerim nasıl?

@Bulkyapanobez Hocam ne düşünüyorsunuz sizinde yorumlarınızı dinlemek isterim.
  20. Yphen

Sizce bicepslerim nasıl?

Yani hocam en iyisini o bilir detaylı bir test yaptırıp neyinizin eksik olduğunuzu bilirseniz antremanınızı ona göre şekillendirirsiniz hiç olmadı dirty bulk yapın vücut hacim toplasın daha sonra yağ yakıp güç odaklı çalışın.
Top Bottom