hayır hocam estağfurullah benim pazar günü antrenmanım var sadece o güne kadar tekrar sayım ağırlıklarıma etki eder mi diye sormuştum3 güne ronnie coleman'sın
Kretin vücutta biriktikten sonra etkisini görmeye başlarsın bunun içinde bir kaç hafta geçmesi gerekiyorYani sorunun cevabı hayır 3 günde etki görülmez mi hocam?
Aynen kanka veledi zinasın bana HIQ fanatiği diyorsun onu alacak paran bile yoktur senin. Gelipte minimal zekanla ve olmayan paranla burada insanlara yalan yanlış bilgiler verme ha bu arada ergen dediğin adam da 26 yaşında forumun kitlesi +14 diye herkesi öyle görme.protein ocean guvenilir marka klassik hiq fanatigi ergensin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayir kreatin etkisini 2-3 hafta sonra gosterir ve cokta etkisi yoktur cok az guc artisi ve kaslarda buyume gorulur ama cok az derecede.
kullanmadigim bir marka ve supp yok aglamaya devam et hiq faniAynen kanka veledi zinasın bana HIQ fanatiği diyorsun onu alacak paran bile yoktur senin. Gelipte minimal zekanla ve olmayan paranla burada insanlara yalan yanlış bilgiler verme ha bu arada ergen dediğin adam da 26 yaşında forumun kitlesi +14 diye herkesi öyle görme.
creatin ne marka önerirsin hocamkullanmadigim bir marka ve supp yok aglamaya devam et hiq fani
butceye gore degisir aslinda creatinede marka onemli degil ama guvenilir marka olmasi onemli ssn oneririm.creatin ne marka önerirsin hocam