Creatin 3 günde etkisini gösterir mi?

3 güne ronnie coleman'sın
hayır hocam estağfurullah benim pazar günü antrenmanım var sadece o güne kadar tekrar sayım ağırlıklarıma etki eder mi diye sormuştum :D

Yani sorunun cevabı hayır 3 günde etki görülmez mi hocam?
Kretin vücutta biriktikten sonra etkisini görmeye başlarsın bunun içinde bir kaç hafta geçmesi gerekiyor

kreatin biriktikce vücut su tutmaya başlar kasların %70'i sudan oluşur kreatin vücutta su tuttuğu için ve bu su kaslarda tutulduğu için kasların hacimli ve dolgun görünmesini sağlar vücutta bireken sudan dolayı bir kaç kilo alırsın
Kreatin güç artışı sağlar ama bu artış mucizevi bir artış olmaz tekrar sayısı ve kaldırdığın ağırlıkları daha rahat kaldırmanı sağlar

Supplementler mucize değildir

protein ocean guvenilir marka klassik hiq fanatigi ergensin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayir kreatin etkisini 2-3 hafta sonra gosterir ve cokta etkisi yoktur cok az guc artisi ve kaslarda buyume gorulur ama cok az derecede.
Aynen kanka veledi zinasın bana HIQ fanatiği diyorsun onu alacak paran bile yoktur senin. Gelipte minimal zekanla ve olmayan paranla burada insanlara yalan yanlış bilgiler verme ha bu arada ergen dediğin adam da 26 yaşında forumun kitlesi +14 diye herkesi öyle görme.

Aynen kanka veledi zinasın bana HIQ fanatiği diyorsun onu alacak paran bile yoktur senin. Gelipte minimal zekanla ve olmayan paranla burada insanlara yalan yanlış bilgiler verme ha bu arada ergen dediğin adam da 26 yaşında forumun kitlesi +14 diye herkesi öyle görme.
kullanmadigim bir marka ve supp yok aglamaya devam et hiq fani😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,927
Üyeler
184,998
Son üye
serkanakahs
Geri