Arama sonuçları: *

1. amdsaolsun

Sporda kasın boyutu ile güç nasıl orantılı değil açıklarmısınız?

Kısa antreman yüksek ağırlı patlama gücü mü çalışmamız lazım
  2. amdsaolsun

Yok kanka kas gelişimi anladığım muhabbetlere göre güç artışı ve kas boyutu artışı olarak ikiye ayrılıyor. Güç için ne yapmalıyız onu merak ettimde açtım konuyu. Sağ olasın yinede
  3. amdsaolsun

Dostum kilo ile alkası yok gibi çünkü arkadaşım benden 50 ben 60 kilolardayım. Boyumda biraz daha uzun. Öncelikli formu oturtmak derken ne demek istedin anlamadım
  4. amdsaolsun

Arkadaşlar merhaba biliyorsunuzki küçücük adamlar kendi kütlesinin kaldırabileceğinden daha fazla ağırlık kaldırabiliyorlar bunu nasıl yapıyorlar anlayabilmiş değilim bunu açıklarmısınız? Youtube da Anatoly diye adam var mesela bu nasıl mümkün olabiliyor? Bu soru spor salonunda 40 kg squat a...
  5. amdsaolsun

Antremanda olduğundan fazla yorulup terliyor ve kızarıyorum

Sivilcelerim var baya daha önce duymuştum ama nasıl etkiletebilirki
  6. amdsaolsun

Antremanda olduğundan fazla yorulup terliyor ve kızarıyorum

Beyler milletin yüzü bem beyaz ben acayip terliyorum kıpkırmızı oluyorum. Kondüsyonla ilgisi illaki vardır ama çok fazla oluyor. Boks a gideli 2 ay oldu, biraz ara verdim ama bu bende küçüklüğümden beri olan bişey ne zamandan beri koşsam bisey yapsam uzun süreli hemencecik yüzüma kan fışkırıyor...
  7. amdsaolsun

Beyler seçmelerdeki kilomu nasıl düşük gösterebilirim

Son gün niye içilmiyorki
  8. amdsaolsun

Olum olürüm herhalde metabolizmam baya alt üst olur maçlara kadar toparlanmayabilir. Ama yemeği azaltırım 1710970849 Teşekkürler
  9. amdsaolsun

O nasıl olucak olum mantık dışı değilmi? 1710970613 Olabilir belki
  10. amdsaolsun

Beyler pazartesi okullar arası boks müsabakası var 58,7 kg ım zannediyorum ki 57,5 altına düşersem sikletim düşecek ama 1 2 kiloyu nasıl verebilirim. 3 4 günde TAhminen tuzlu yemek yememem gerek bunun gibi trickler varsa sevinirim
  11. amdsaolsun

Aranızda Boks'a Giden Varmı?

Gidebildinmi boks a? Bu arada ben gidemedim kareteye gidecektim hocayla filan görüştüm bi baktım vaka sayısı 60k o yüzden gereken evrakları bile toparlayamadım sonra da kurslar kapandı tam kaç aydan beri bekliyorum
  12. amdsaolsun

Yeni karateye yazıldım önerileriniz nelerdir?

Sanırım çarşamba başlayacağım günde kaç saat olacağını heyecandan sormayı unuttum ama haftada 3 gün 5 de Hocam benden bi üstteki siklemiyor muhtemelen hoca oluyor 56 kiloyum ama kurstakilerin yaşı küçük pek yaşıtım yoktu en fazla 1 2 yas fark var aramda bide hepsi zayıf muhtemelen antremanları...
  13. amdsaolsun

Waw güzel bilgi (ciddiyim) saol un hocam beni dikkate aldığınız için :D
  14. amdsaolsun

Tamam hocam aklıma şey geldi mesela birisini yere yatırmak için karın kası yapmam gerektiğini düşündüm ama topu bir şekilde çalışırım
  15. amdsaolsun

Hocam aklıma bi siz geldiniz şey diyecektim karate dışında karate için hangi kas grubuna yöneliyim egzersiz olarak ya da bi alt spor gibi mesela bacak derseniz bisiklet gibi ama bisikletim bozuldu
  16. amdsaolsun

Vallahi ben de anlayamadım ama çocukları kuvvetlerini kontrol etmeleri içinmiş ama ben arkadaşımla kurs çıkışı hala yaparım :D bu arada diyelim ki benden bir haraç kesti kendimi korumam için mantıken el alışkanlığı lazım degilmi hem gerçi küçükler filan yokmuydu yav
  17. amdsaolsun

Siz gittiniz mi hocam bi tane youtube videosunda fiziksel temas yok diyorlardı 18 altına doğrumu acaba yaş 14
  18. amdsaolsun

Bence gayet açık
Top Bottom