Arama sonuçları: *

1. baid

spor için önerdiğiniz 4 günlük program

4 gün için push pull legs den daha bölgesel bir çalışma programı yok.
  2. baid

spor için önerdiğiniz 4 günlük program

push- pull- legs- üst vücut
  3. baid

Biceps hareketi olrak bunu yapsam daha iyi mi olur

reverse curl de eklersek 10/10 olur
  4. baid

Fi̇tness Ve Masturbasyon

Evet zararlı vücuttaki testosteron oranı azalacağı için kas gelişimi azalır.
  5. baid

1 ayda ne kadar kas kütlesi kazanılır

Hayır, zaten bu arayı Kreatinin etkisinin azaldığını hissettiğinde vermelisin. Genelde 6-7 haftada olduğu için öyle yazdım. Vücuttaki kreatin miktari eski düzeye geldiğinde(yaklaşık 3-4 hafta) tekrar başlayabilirsin.
  6. baid

Kreatin kaslara su toplar, güç artışı sağlar fakat yeni başlayanların buna ihtiyacı yok. Zaten yeni başlayan birisinin su dolacak kasları bile olmaz. Benim tavsiyem Kreatini belli bir kas kütlesinden sonra kullanın. Ayrıca Kreatini sonsuza kadar kullanamazsınız 6-7 haftada bir ara verilmeli ki...
  7. baid

Neden bu kadar erken kreatin aldınız?
  8. baid

Arkadaşlar yaş 17 bu yaştan sonra vucüt yapılabilir mi?

Genetiğin iyi ise Ronnie Coleman bile olabilirsin. Zaten 16 yaşından önce spor önerilmiyor eklemler ve kemikler tam sertlesmedigi için. Şuan tam yaşındasın.
  9. baid

3 aydır fitness yapıp hiçbir gelişme kaydedemedim

Dostum tüm protein ihtiyacını tozdan karşılayamazsın zaten.
  10. baid

Günlük 400 gram? Tüm proteini tavuktan mı alıyorsun? Tavuk göğsü, protein tozu gibi uzun süre kullanılabilecek bir protein kaynağı değil. Aynı yemeği her spor günü yiyemezsin. 32 ölçek toz, 1 ayda 16 ölçek kullanırsan 2 ay dayanıyor. Yani ayda 200 TL harcamış oluyorsun. Bir başka konu ise...
  11. baid

Haftada 4 gün spora giden birinin haftada minimum 400 gram tavuk yemesi lazım. 1 ayda 1600 gram. Fiyat olarak hesaplarsan hangisi lüks oluyor? Ayrıca protein tozunun içinde sadece protein yok. Kreatin, BCAA gibi tavuk göğsünde olmayan asitler var. Tavuk ekstra kalori içerirken protein tozundan...
  12. baid

Dostum bir çok etken olabilir fakat ben şöyle olduğunu düşünüyorum: Kolununun başta 36 Cm olmasının sebebi yağlı olmasından kaynaklıydı fakat sen bu 3 ay boyunca bu yağı eritip yerine kas koydun artık "daha az yağlı" kolun 36 cm oldu. Umarım açıklayıcı olmuştur. Eğer fotoğraf çekmiyorsan, bundan...
  13. baid

6 ay bulk veya 1.5 yıl bulk hangisini önerirsiniz

Bu kas miktarı ile bulk yapılmaz. Definasyon sonrası zargana kalırsın. Min 1 yıl civarı spor yapıp belli bir kas miktarının üstünde iken bulk yapmalısın.
  14. baid

Gainer ve Creatine nasıl kullanılır?

Kreatinin bi' zamanı falan yok. Her gün 1 ölçek alman yeterli. Günün istediğin saatinde alabilirsin. Gainer hiç kullanmadım bilgim yok. 1 servisi (2 ölçek) antrenmandan sonra 30 dakika içerisinde 300-500 ml su/süt ile kullanabilirsiniz. Eğer antrenman temponuz yüksek, kilo açığınız fazla ise...
  15. baid

Spor öncesi Yulafın faydaları

Spordan hemen önce yersen geç sindirildiği için karnını şişirebilir. Tavsiyem spordan 2 saat önce yemen. 100 gramında yaklaşık 15 gram protein 50 gram civarı da karbonhidrat var. Sabah kahvaltıda güzel bir karışımla iyi gider. 1656261444 Bal, muz, fıstık ezmesi, fındık ezmesi, 5-6 tane bebek...
  16. baid

Sporun ilk gününde bu agırlıklar iyi mi?

Row Cable mı diyorsun? Bu kol değil sırt hareketidir. Lat Pulldown? Sanırım bu ikisini yapmışsın? İkiside sırt içindir.
  17. baid

1500 TL Supplement tavsiyesi

Ne anlamda bozmuş? Ben bi' değişiklik fark edemedim.
  18. baid

1500 TL Supplement tavsiyesi

Hardline ve ProteinOcean benim kullandığım markalar.
  19. baid

Protein tozu önerir misiniz

Rica ederim, yukarıda yazdım dostum.
  20. baid

Protein tozu önerir misiniz

Diyet yaptığın için yeterli proteini alamıyorsun, almaya çalışırken ise yemeklerden gereksiz kalori alıyorsun. Bunun en iyi çözümü protein tozu. Protein tozu seni gereksiz kaloriden korur. Yani kilo aldırmaz.
Geri