4 gün gidiyorsun neyi bölgesel çalışcaksın, kardiyo core bölgesi vs yapmayacak mısındaha çok bölgesel calısmak ıstıyorum pplden ziyade
4 gün için push pull legs den daha bölgesel bir çalışma programı yok.daha çok bölgesel calısmak ıstıyorum pplden ziyade
push pull legs + eksik bölge veya üst vücut yaphafta da 4 kez spora gidebiliyorum önerdiğiniz 4 günlük bir program var mı?
göğüs arka kol4 gün gidiyorsun neyi bölgesel çalışcaksın, kardiyo core bölgesi vs yapmayacak mısın
Güray Aydın'ın önerdiği bir tane program videosu vardı da o benim için hala daha zorSpordan pek anlamam ama güray aydın hipertrofi var. Ona bakabilirsin. Full body çalıştırıyordu galiba.
Bir kere göğüs çalışırken zaten arka kol çalışıyor, sırt içinde ön kol çalışıyor bir daha aynı güne koymak saçmagöğüs arka kol
sırt ön kol
omuz karın
bacak
yapmayı düşündüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güray Aydın'ın önerdiği bir tane program videosu vardı da o benim için hala daha zor
1.82 boy 88.8 kilo 19.6 yağBir kere göğüs çalışırken zaten arka kol çalışıyor, sırt içinde ön kol çalışıyor bir daha aynı güne koymak saçma
Omuz hareketi zaten çok yok sakatlanma riskide çok gidip 5-6 omuz koyarsan sakatlanma ihtimalin artar.
Bacak ayrı gün koyarsan o gün çok kaytarırsın.
En temizi fullbody çalışman bence. Tabi boy kilo ve yağ oranı önemli
yağ oranını düşürmek için kardiyoyu her ağırlık antrenmanı sonrasına eklesemde olur en azından %15e falan düşsem güzel olurduSırt çalışırken ön kol çalışır
Göğüstede arka kol çalışır
ben fullbody taraftarıyım 3 gun sağlam ağırlık 1 gün liss kardiyo ve bazı ağırlık günlerinin sonunada 20-30 dk kardiyo veya core bölgesi antrenmanı eklersen tadından yenmez