Arama sonuçları: *

1. baran'

Kilo kaybetmem için bana bir yol haritası çizin.

Diyetisyene git programına uy. Aldığın karbonhidrattan daha fazlasını yakman lazım spora basla düzenli spor yap kardiyoyu ihmal etme l-karnitin kullan.
  2. baran'

Spora yeni başladım programım yok

Supplament önermiyorum dostum karaciğer açısından aşırı derecede sağlıksız. O masum sandığın faydalı sandığın protein tozları bile karaciğer açısından çok sağlıksız bu yüzden supplament önermiyorum. Bunun yerine yumurta, peynir, yoğurt, yeşillikler ve bitkisel protein barındıran yemekleri...
  3. baran'

Ben ilk 3-4 ay attığım programı aksatmadsn yaptım oldukça işe yaradı sanada öneririm. Supplament için daha erken. Antrenman sonrası 10dk koşu bandı 10dk yatay bisiklet yada normal bisiklet yeterli olur.
  4. baran'

Evet kaslara hasar vermek iyidir ama daha sonrasında yeterli protein alınmalıdır. Evet bütün hareketlerde ağırlık aynı olucak diye bir şey yok alt göğüs makinesinde ben 20 basarken sırtta 80 basıyorum bu normal bişey. Attığım programdaki aletleri ve harektleri spor salonundaki orda gelişmiş...
  5. baran'

Ek teki program benim ilk spora başladığımda ki programım ilk 3-4 ay kasları eşitlemek için ve hafif hafif kas etkileşimini çoğaltmak için kullandım ve işe yaradı ama hareketleri 4 set yap ilk 3 set 10-12 tekrar son set tükeniş yap kaslara hasar vermiş olursun bütün hareketlerde geçerli . Birde...
  6. baran'

Kilo almam için bu karışım faydalı olur mu?

Patladım hocam gülmekten vallaha yatağı kırar arkadaş bunu içerse Şeşaldlşeşwldlelwm
  7. baran'

Hocam damat lokumu gibi ŞWŞRŞWŞLDLEJWNSN
  8. baran'

Doğru hocam onlarda ben hala gece kalkıp yiyom ve en çok işe yarıyan o bu arada LWŞQLFŞWLWLWÖWM
  9. baran'

Kalori hesabı yapma daha yeni başlıyorsun bu işlere beynin yanar. Önüne geleni ye yaktığından daha fazla yersen kilo alırsın zaten dirty bulk normal bulk sakın bunu düşüne şuan çok zayıfsın kilo alman lazım acilen ve sana az sonra ara öğün olarak tükettiğim shakeleri söylücem dostum sadece ye...
  10. baran'

Dostum yapmaaaa sakınnnn olmazsa bi kaba koy okula yemeğini götür sabah kahvaltısında 2-3 yumurta falan ye yanına biraz yeşillik yakışır mesela üstüne havuç salatalık gibi şeyler ye yani sağlam bi kahvlatı yap öğle yemeğindede okuldan aldığın döner seni doyurmaz ve çok sağlıksız onlar sana...
  11. baran'

Kendim yaptım 2 haftada 4 kilo aldım işe yaradı yani
  12. baran'

Dostum sana önerim -Sabah kahvaltı -ara öğün (meyve/shake/aparatifler) -öğle yemeği -ara öğün(meyve/shake/aparatifler) -akşam yemeği
  13. baran'

Yaş kaç dostum 1.68 boy 42 kilo normalin biraz fazla altında.
  14. baran'

Fitness hakkında sorular

Teşekkür ederim hocam<3
  15. baran'

Fitness hakkında sorular

Bilgiler için çok teşekkür ederim <3
  16. baran'

Fitness hakkında sorular

Teşekkürker :)
  17. baran'

Fitness hakkında sorular

Protein ağırlıklı beslenmek tabii ki istiyorum ancak malum ekonomik şartlar dolayısıyla pek mümkün değil gibi
  18. baran'

Fitness hakkında sorular

Teşekürler:) 1672672925 Boy 1.67 55 kilo
  19. baran'

Fitness hakkında sorular

Arkadaşlar öncelikle merhaba yarın fitnessa başlıucağım aşağıya aklıma takılan merak ettiğim bazı soruları yazıcam cevap veren arkadaşlaea şimdiden teşekkürler:) 1-hergün tavuk pilav yemem gerekirmi yada sadece pilav yesem olurmu? 2-15 yaşındayım ve boy uzamamı engellermi veya boyumu daha çok...
  20. baran'

Bu dambıl seti ile neler yapabilirim

Maalesef Türkiye'de spor yapmak çok pahalı sana hak veriyorum
Top Bottom