Arama sonuçları: *

1. C

Fitnessa başladım ve kolumun bi kısmı aşırı ağrıyor

tam tarif = hamlık ağrısı, 1. günden sonra 3-4 gün off ver, 5. gün açılmaya başlar bu sefer çalışmadıgın diğer bölgeleri çalışırsın, hamlık ağrısı düşe düşe 2 haftaya kalmaz normal kıvama gelirsin bidaha yaşamazsın
  2. C

Temel hareketler yerine alternatif hareketler?

5x5 programı bence kilo verirken ve yağ yakarken uygulanabilecek bir program değil, daha basit ve 4x12 3x15 tarzı yüksek tekrarlı yapılabilecek basit hareketler gerekli, 3x5 programı ona göre daha ideal olabilir, ama uygulayıp denediğim şahsi tavsiyem gürayın hipertrofi programı olur, googlede 2...
  3. C

Protein tozu onerisi

besin olsun dersen 10-12 kg tavuk göğsü ille de whey için kreatinli olsun dersen hardline 3 matrix glutaminli olsun dersen scitec opsiyonel supplementlerin kendi wheyi yada bigjoy, tabi diğer 2 liye göre çok esprisi yok
  4. C

Hiq smash max pump alınır mı?

supplementlerde "günde 9 gram veya daha fazla büyük dozlarda alınan l-arginin; şişkinlik, karın ağrısı, mide bulantısı ve ishal gibi hoş olmayan yan etkilere neden olabilir." yazmış. tabi senin kilona vücudun absorbe etmesine göre değişebilir, o yüzden 9 gr sınır varken senin 7 gr alman bile...
  5. C

e zaten pump oluyosan gerek yok, pumpu sağlayan arjinin, senin prede 4k arj var, 3k daha arj alıpta çok fark göreceğini sanmıyorum ki zaten 2 kata yakın fazladan doz alıp yan etkisini göreceğine mevcut etkiyle idare et
  6. C

2 ölçekte fark görmesen bu sefer 3 ölçek mi almaya başlarsın, çok fazla, onun yerine bir süre kullanmaya ara verip aradan sonra kullanmak bile etki almak için daha mantıklı. 7k arjinine çıkmak senin pumpunu etkilemeyecek, faydasıda yok, sen zaten pump alamıyosan antremanınla alakalıdır, ben...
  7. C

1.5 ölçek niye içiyosun ki zaten 1 ölçeği bile normal prelere göre daha dolu olan bir pre o, antremanda pump alamıyosan muhtemelen yaptığın hareketler etkisizdir, oceanın pre pumpuyla 3k beta 3k arj tek porsiyonda bile kollar yerinde duramıyo benim +++ olarak pump o kadar önemsenicek bişey...
  8. C

boş sup alma, zaten smash proda beta 4k arj 4k, üstüne bide pump olanı alırsan 3k daha arjinin almış olucaksın, fazla, pre etkiside yapmaz, zaten kullandıgın prenin pump etkisi normalden yüksek
  9. C

PRE WORKOUT VE L CARNITINE

karnitin ve preyi aynı anda önermem, bi ara filtre kahve içip üstüne spora karnitin içip gidip, sporda az kardiyo sonrası agırlık için preyi içtim, o gece bi 30 dk uyuyup sonra sanki 7-8 saat uyumuş dinçligiyle bi uyandım, sonra güç bela geri uyudum, karnitinlerde zaten 200 mg civarı kafein...
  10. C

ProteinOcean Çok Kalitesiz

lansman ürünlerinin aromalarında genellikle kobay oluyosun zaten, bende limonlu çilekli bcaa almıştım bulaşık deterjanı gibi tadı vardı, ama kalitesine laf edemem çünkü oceandan alıp etkisini görmediğim supp olmadı, genellikle preworkleri iyi oluyor, tabi lansman fiyatı sayesinde servis maliyeti...
Top Bottom