Bütçene en uygun Hardline, Scitec'dir belki Hıq da deneyebilirsin. Ama bana sorarsan en iyi tercih Hardline olur.Butce 2 2500k
Kurabiyeli dediğinizin aksine benim 1 ayda midemi bulandırdı hocam. Çikolatalı dan da hiç dediğiniz gibi bir tad alamadım. Bence baymak istenilmiyorsa her ürünün çikolatalısı en sağlam olanı oluyor.hardline kurabiye aromalı tavsiye ederim çikolata aromalıdan biraz peynir altı tadı geliyor (çilek, muz uzun süreli bayıyor)
besin olsun dersen 10-12 kg tavuk göğsü
ille de whey için kreatinli olsun dersen hardline 3 matrix
glutaminli olsun dersen scitec
opsiyonel supplementlerin kendi wheyi yada bigjoy, tabi diğer 2 liye göre çok esprisi yok
hardline kurabiye aromalı tavsiye ederim çikolata aromalıdan biraz peynir altı tadı geliyor (çilek, muz uzun süreli bayıyor)
100 gr yulaf 200 300 gram tavuk gogsu 5 haslanmis yumurta fit bir fizik istiyorum az biraz karin kasi duz olsasa olur birazda goguslerin sismesini yukarda saydigim besinlerle mumkun mu bu cok bi kas kutlesi istemiyorum 80 100 gr arasi bi protein oluyo gunluk protein tozu sart mi sizcegym10 ile bunu![]()
Bigjoy Sports BIGWHEY Whey Protein Classic Ãilek 2376g 72 Servis | Bigjoy
Sindirim enzimi ilaveli tek whey protein tozu. Ãstelik tekli paket seçeneÄi ve lezzetli alternatifleri ile beraber. İçtiÄiniz protein tozu boÅa gitmesin istiyorsanız mutlaka inceleyin.www.bigjoy.com.tr
veya bunu alabilirsin![]()
Swiss Whey Gold - En Lezzetli Whey Protein Tozu
Türkiye'nin en kaliteli ve en lezzetli whey protein tozu Swiss Whey Gold. Protein ihtiyacınızı karşılamanın en lezzetli yolu Swiss Nutrition'da. Hızlı kargo ve hediye ürünlerle beraber whey protein tozu satın alın!swissnutrition.com
gün içerisinde 80-120 arası alabiliyorsan gerek yok protein tozuna yağ oranın azaltıp ağırlık çalıışmalısın100 gr yulaf 200 300 gram tavuk gogsu 5 haslanmis yumurta fit bir fizik istiyorum az biraz karin kasi duz olsasa olur birazda goguslerin sismesini yukarda saydigim besinlerle mumkun mu bu cok bi kas kutlesi istemiyorum 80 100 gr arasi bi protein oluyo gunluk protein tozu sart mi sizce
Aliyorum hocam 5 yumurta 200 300 gr tavuk gogsu 100 gr yulaf zaten cok bi vucut usremiyorum biraz karin kasi az biraz gogus olsa yeter fit fizik yag yakimi icin agirlik kaldifiyotum zaten kardiyoda yapmali miyimgün içerisinde 80-120 arası alabiliyorsan gerek yok protein tozuna yağ oranın azaltıp ağırlık çalıışmalısın
gün içi hareketin azsa yaparsan iyi olurAliyorum hocam 5 yumurta 200 300 gr tavuk gogsu 100 gr yulaf zaten cok bi vucut usremiyorum biraz karin kasi az biraz gogus olsa yeter fit fizik yag yakimi icin agirlik kaldifiyotum zaten kardiyoda yapmali miyim
10 15 dk kardiyo yapmak lazim o zamangün içi hareketin azsa yaparsan iyi olur