Merhabalar 19 yaşındayım.Yaklaşık 1 ay oldu başlayalı spora ilk zamanlar ödem attığımdan dolayı 3 5 kilo vermiştim fakat şuan 200 300 gr oynamalar oluyor bende bir kaç supplement aldım protein tozu ,creatin,bcaa,l-carnitine ve pre workuot. pre workuout ve l carnitine hariç diğerlerini kullanmayı biliyorum fakat bu ikisini ayni anda kullanmam bir sorun teşkil eder mi? yani ikisinide spordan yarım saat önce içsem bi yararı dokunur mu yoksa aynı işlev mi
karnitin ve preyi aynı anda önermem, bi ara filtre kahve içip üstüne spora karnitin içip gidip, sporda az kardiyo sonrası agırlık için preyi içtim, o gece bi 30 dk uyuyup sonra sanki 7-8 saat uyumuş dinçligiyle bi uyandım, sonra güç bela geri uyudum, karnitinlerde zaten 200 mg civarı kafein oluyo, sendeki predede vardır muhtemelen, preyi sırt ve göğüs günü kullan, bacak omuz günü pre kullanma, o gün karnitin için, özel kardiyo günündede karnitinle kardiyonu yap, 6 gün spora gidiyosan 3-3 bölmüş gibi olursun, kısa aralıkla üst üste kesinlikle tavsiye etmem
ek not: bcaa yı ayrıca alma, düzgün whey al, zaten düzgün wheylerin içinde bcaa içeriği oluyor, daha 19 yaşındasın, karnitin aldıgına göre kilo vermeye çalışıyosun, kreatinede gerek yok, ille de kreatin alıcam diyosan tozu whey3matrix alıcaksın onda 2k mg kreatin var, bcaa sıda var, ayrı ayrı masraf yapma bunlara