Arama sonuçları: *

1. freygasm

Bu zamanda spora başlamak ayda ne kadar götürür

Ciddi hali değil ki zaten bu, düzgün bi vücut demiş. Bu işin büyük kısmı beslenmek. Yeterli proteini, karbı alamadığında çok büyük sakatlıklar doğabiliyor ayrıca. 8ay tendomlarımdan çektim, 1.5lt su kaldıramıyordum...
  2. freygasm

Evet yine öyle ki. Günde 80g protein, 200g karb alsa zaten 100tlyi geçiyor günlük. Sadece tavuk göğsü olarak hesaplarsak bile. 350ga yakın tavuk göğsü 45-50tl minimum, 200g pirinç 10desek bunun yulafı yumurtası desek zaten 100falan yapıyor kafadan. E insan sonuçta arada canı et balık da yemek...
  3. freygasm

Salon yerine göre değişiyor ama yeterince protein karb alarak beslenmek 3-4k minimum.
  4. freygasm

Bir sporcu günde ne kadar yulaf ezmesi tüketmeli?

Kilo almaya çalışıyorsan; ben sabahları 150g yulaf gün içerisinde de 600g çiğ tartılmış pirinç yiyorum büyüme dönemlerinde.
  5. freygasm

1 Ayda 3 KG Kas Kütlesi Kazanmak Mümkün Mü?

İlk sene genetiğe bağlı olarak 6-9kg kazanabilirsin, yaş da farkettirir.
  6. freygasm

Kreatin su tutuyor sadece, supplementlerin %1den fazla bi etkisi yok. Dediğim gibi anaboliklerle bile zor. Arnold bile kazanamaz ayda 4kg kas.
  7. freygasm

Ergenlik dönemlerinin başlarında çok yüksek testesteron üretiyor vücut. Açıkçası ben kür dönemimde bile 1ayda 3-4kg katmadim. 3-4kg kası kazanmak başlangıç senesinden sonra 1 sene falan alıyor.
  8. freygasm

İlk zamanlar kas kütlesi çok eklersin de 4kgye yakın olmasi fazla geldi. Yaş kaç? Çünkü natural degilken bile zor bu deger.
  9. freygasm

Protein Tozu Önerisi

Tavuk yiyebiliyorsan eğer hem protein tozundan daha ucuz, hem de daha kaliteli protein içeriyor. Protein tozlarının içinde de izole olmadıkça şeker oluyor. Bunlara rağmen yeterli proteini alamayacağını hala düşünüyorsan da; hardline kullandım ben de zamanında, tadı çamura benziyor. Optimum vs...
  10. freygasm

Protein Tozu Önerisi

Yani işin başında gereken proteini almak çok kolay çünkü neredeyse hiç bir şey yemiyorsun. Ben yemekleri yemekten zorlandığım için elimde bir leğen tavuk pilavla geziyorum. Sıkıldıkça iki kaşık atıp öyle bitirebiliyorum. 600g basmati/700gram tavuk-et tüketiyorum günlük. Büyüme döneminde artıyor...
  11. freygasm

Protein Tozu Önerisi

Günlük 300g tavuk göğsü, 3 yumurta, 6-7kaşık pirinç yesen bile protein ihtiyacını almış oluyorsun. Bunları alamıyor musun?
  12. freygasm

3 ay Sporda ne kadar gelişim olur?

3 ayda full tryhard beslenirsen postürü şekillendirirsin az çok.
  13. freygasm

Sporda neden protein gerekiyor

Basitçe anlatayım. Ağırlık antrenmanında kasların zarar görüyor ; bunları tamir edip sonraki antrenmana hazırlanman için protein alman gerekiyor. Basit mantıkla hasar görmüş kasları beslediğini düşünebilirsin. Bu süreç sürekli devam ettiğinde de kasların bir sonraki antrenmanı daha rahat...
  14. freygasm

HERO MEGA DOLANDIRICILI

Ucuza satılan protein tozlarının hepsi böyle ki zaten. O yüzden belirli markalardan alıyor insanlar. Ham maddelerin fiyatı belli şeyi belli, sihirli değnekleri yok sonuçta o kadar uyguna versinler.
  15. freygasm

Göğüs genetiği hissiyatı etkiler mi?

Postür tam oturmadan dumblelarla çalışmanı önermem. Makinada çalışmak daha kolay hissettirir hedef bölgeyi.
  16. freygasm

(Cözuldu) Kreatin Hakkinda Soru

Rica ederim hocam.
  17. freygasm

Yani çok korkulması gereken bir durum değil bence. Araştırmalar da ihtimal-tetikleme durumu var deniyor ama tam olarak net değil.
  18. freygasm

Kreatin kullanımı zaten günde 5gr oluyor, başladığın ilk 5-7gün günde 4x5gr alcaksın vücuda tanıtmak için ki buna da kreatin yüklemesi denir; googleda biraz yoklarsan görebilirsin. Sonrasında günde 5gr 2ay kullanıp 15gün ara verip tekrar 5g olarak devam edebilirsin. Saç dökülmesi olayı da...
  19. freygasm

Kreatin direkt olarak saç dökülmesi yapmaz, anabolik değil bu. Sadece genetik olarak dökülmen varsa tetikleyebilir. Yağlı bir şey yediğinde yüzünde sivilce çıkması gibi bi nevi.
  20. freygasm

Supplementler nasıl kullanılır?

93kgyim 13yaşımdan beri salondayım ben bile yeni yeni kgmin 2katı protein alıyorum, ilk konumda da dediğin gibi çok gereksiz harcamalar yapmışsın.
Top Bottom