Arama sonuçları: *

1. K

Hiq pro + tasty banana protein tozu alınır mı

çikolata,çilek,vanilya,macchiato aromalarını denedim hepsi iyi muz tavsiye etmem seviyorsanız ayrı ama yazda geliyor çilek en iyisi
  2. K

Skinny fat'im ne yapmalıyım

antrenmanı beslenmeyi youtube de arastırarak bulabilirsin ama sana tavsiyem proteini bol al alabiliyorsan kilo başına min 2.5 gram al 1.6 yeterli diye göreceksin her yerde ama değil
  3. K

1 Ayda 3 KG Kas Kütlesi Kazanmak Mümkün Mü?

eğer çok düşük yağ oranındaysan bu söylediklerini görmen daha kolay olur ama dediğim gibi ayda 3kg kas mümkün değil 500 gr kas eklemek bile görüntüde çok şey farkettirir ilk başlarda
  4. K

1 Ayda 3 KG Kas Kütlesi Kazanmak Mümkün Mü?

doğal bir şekilde mümkün değil, 2 ayda bile 3 kg kas alamayabilirsin.
  5. K

High Nutrition Creatine Nasıldır

bilindik bir şey değil tavsiye etmem
  6. K

Gelişim için katkı sağlayacak supplementler?

Siz bigjoy whey kullandınız mı tadı nasıl
  7. K

Bende kullandınız mı dedim bilgi alacaktım ona göre anlamadınız galiba.
  8. K

BİGJOY WHEY KULLANDINIZ MI ?
  9. K

Proteinocean Whey Protein alınır mı?

kendi sitesinde lansman indirimin de olan hindistan cevizli var 200tl kodla 180 oluyor almanı tavsiye ederim
  10. K

ZMA mı almalıyım Creatine mi?

creatin ile zma farklı şeyler bütçen varsa ikisini de al yoksa zma al
  11. K

Arginine iştah açar mı?

bütçenize göre hareket edin protein tozu gibi amino asitlerde kalite çok fark etmiyor bütçeniz ne 1684434205 kardiyo yaparsan daha fazla kalori yakacağın için iştahın açılır onun haricinde güne erken başlaman lazım mesela 7-8 de kalk ,b12 kullanın o da iştah açar
  12. K

Arginine iştah açar mı?

kesin iştah açar diye bir şey söylenilmez öyle kanıtlanmış bir araştırma yok ama damarları genişletip kan akışını artırdığı için birde metabolizma hızlandırdığı için etkisi olabilir
  13. K

compression tshirt onerisi

aynı civarlardayız bulursan bana da haber verir misin
  14. K

700TL'ye Pre Workout önerisi

hiq smash pro 500tl civarına düşmüştü bayram indiriminde
  15. K

Olduğum Yaşta Pre Workout Kullanabilirmiyim

sağlığa zararı yok dediğim gibi dikkatlı kullanırsan da bir şey olmaz hocam
  16. K

Olduğum Yaşta Pre Workout Kullanabilirmiyim

sıkıntı olmaz ama mesela haftada 5 gün antrenman yapıyorsan 3 gün ol preyi her gün yüklenip vücudu yorma
  17. K

Spor'da bir bölge için kaç hareket yapılmalıdır?

antrenman sistemine göre değişir 3-4-5-6 hareket olabilir ama genellikle 4 hareket yeterli 6 hareket tek bir bölge için çok fazla
  18. K

Yağ Kasları Nasıl Etkiler Kafam Çok Karıştı

ben testesteronu yükselttiğini şimdiye kadar duymadım ama varsa da fındık gibi kuruyemişlerde ki faydalı yağlar olabilir
  19. K

Yağ Kasları Nasıl Etkiler Kafam Çok Karıştı

vücutta ki yağ oranı ile doymuş yağ farklı şeyler hocam ki yağ oranı yüksek kişilerin testosu atletik ve vücudunun çoğu adeleli olan insanlara nazaran daha az bir seviyededir.Doymuş yağ gıdalarda bulunur mesela aldığınız bir çikolatının üzerinde yazar ve işlenmiş gıdalarda ki doymuş yağlar...
Geri