Proteinocean Whey Protein alınır mı?

f13x

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
648
Ben tavsiye etmem. Pek kaliteli sayılmaz. İnfluencerlara ve yarışmacılara güzel mal tedarik ediyorlar ama müşteriler için aynısını söyleyemem. Biraz araştırmayla topak topak olan / bayatlayan mı denir bilemedim protein ocean tozları görebilirsin. Ben SSN Quadro kullanıyorum hiç pişman değilim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdiki durumu tam nedir bilmiyorum ancak 1 sene önce durum böyleydi

Bir de 16 servis az değil mi ya?

Alınır mı?
Grizzone bakabilirsin hocam, kullandığım protein tozları arasında menun kaldıklarımdan biri. hem de 400tl ye 40 servis falan sunuyor.
topaklanma yok, suyla tadı güzel kokusu çok güzel (kurabiyeli aldım ben). sadece biraz fazla köpürüyor.
Fellas bewolf hardline kullandım, bewolf leş ötesiydi, fellas suyla güzel olmuyordu. Hardline ı sütle içtim suyla bilmiyorum ama grizzone her türlü hem tadı güzel hem topaklanma yok, şu an düzgün gözüküyor önerenlerde var ama umarım ileride bir patlak vermez

Ben tavsiye etmem. Pek kaliteli sayılmaz. İnfluencerlara ve yarışmacılara güzel mal tedarik ediyorlar ama müşteriler için aynısını söyleyemem. Biraz araştırmayla topak topak olan / bayatlayan mı denir bilemedim protein ocean tozları görebilirsin. Ben SSN Quadro kullanıyorum hiç pişman değilim.

Şimdiki durumu tam nedir bilmiyorum ancak 1 sene önce durum böyleydi

Bir de 16 servis az değil mi ya?
topraklanma sorunu hiç yaşamadım onun için önlem almışlar yorumlarda görmümtüm

Muadil olarak sinangil un öneririm. Araştırdım kadarıyla f/p olarak SSN Command var şu anda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,526
Üyeler
183,849
Son üye
bexonway
Geri