BIM 8 TEMMUZ ProteinOcean ürünleri

Kreatin alınır mangolu muazzam ev ocn dolu valla aramolar güzel
Hocam çok bilgim olmasa da birkaç marka daha kullanınca pek de kaliteli olmadığı kanaatine vardım. Misal şu an elimde bigjoy var ve etkisini ocn kıyasla çok daha hızlı gördüm. Ocn bir kutu bitmeye yakın etkisini göstermişti, şimdi elimdeki ise 1 hafta dolmadan etkisini belli etmeye başladı. Takdir sizin yine de.

güzel insanlar bende 1 marka sorayım. bu “bahs” markasının creatinesi nasıldır?

evet hocam madem düşüncen bunlar kanıt sunar mısın yoksa boş algıdan ibaret yorumlar bunlar
Yüksek protein=yüksek üre=böbrek yükü artar
Yüksek kreatin=yüksek kreatinin=böbrek yükü artar
Kreatin su tutar (hücre içine çeker), vücudun diğer bölümlerinde susuzluk yaratabilir. Protein yıkımı da aynı şekilde su ihtiyacını artırır. Yeterince su içmezsen böbrek taşı+böbreği ele alma ihtimali

Ama bunları kullanan insanlar zaten kan değerlerini belirli aralıklarla kontrol ettirir. Karaciğer de normal dozlarda sağlıklı bireyde sıkıntı yaratmaz.

Yüksek protein=yüksek üre=böbrek yükü artar
Yüksek kreatin=yüksek kreatinin=böbrek yükü artar
Kreatin su tutar (hücre içine çeker), vücudun diğer bölümlerinde susuzluk yaratabilir. Protein yıkımı da aynı şekilde su ihtiyacını artırır. Yeterince su içmezsen böbrek taşı+böbreği ele alma ihtimali

Ama bunları kullanan insanlar zaten kan değerlerini belirli aralıklarla kontrol ettirir. Karaciğer de normal dozlarda sağlıklı bireyde sıkıntı yaratmaz.
bunların direkt olarak farkında insanlarız zaten böbrek yükü de abartılı şekilde olmuyor 3 ayda bir tahlil verdiğimden biliyorum, her daim sınırlar içerisinde ve de ortalarda oluyor. bu arkadaşın karaciğer için bu tarz konuşuyor olmasını anlamadım, kas yıkım ve yapımı için ast ve alt belirli dönemler yüksek çıkabilir ki bu sporu doğal şekilde yapan bir insanın maksimum göreceği değerler üst sınır 40 45 iken 95 100dür. O da spora yeni başlayanlarda görülüme ihtimali yüksektir

Geri