Arama sonuçları: *

1. mrselcuk81

Grizzone Preworkout alınır mı?

alınır etkisi verdiği güç güzel biraz daha koyarsan hıq da öneririm
  2. mrselcuk81

Antrenman programı önerisi.

dostum zaten uzun bi süre o şekilde gelişebilirsin hatta ilk zamanlar yok protein tozuymul cart curt bakma bile 2. aya doğru creatine olabilir sadece ama alıyosan kaliteli bişey al dümenden marklarınki kötü oluyor haberin olsun
  3. mrselcuk81

Antrenman programı önerisi.

hocam bence dümen hareketlerle uğraşma full body istiyorsan bench press (güçlenene kadar max kiloda 8 tekrar) incline dumbel press deckline dumbel pres latpul down dumbel row leteral raise arka omuz için tersten fly (adını unuttum) bar curl hammer curl rope pushdown owerhead triseps pres...
  4. mrselcuk81

Proteinoccean creatine alınır mı?

bence fark eder ikisinide kullandım hiq daha iyi almışken iyisi olsun
  5. mrselcuk81

Proteinoccean creatine alınır mı?

HOCAM İKİNİDE KULLANDIM OCEANINKİ ÇOK TOPAKLANIYOR BENCE HİQ AL HEM CREAPURE ALMIŞ OLURSUN
  6. mrselcuk81

Protein tozu değer analizi

hocam protein tozu almak bence gereksiz o paraya tavuk göğüsü al yapamam diyosan hazırları oluyo a101 gibi marketlerde günde 1 alırsın hem biraz karnını doyurur hem protein ihtiyacını giderirsin protein tozu yerine kesinkikle kaliteli bi markadan creatine almanı öneririm tavsiyen hiq hardline...
  7. mrselcuk81

Öğrencinin Vücut Geliştirme Yapması

hocam yeni başlıyosan arkadaşında dediği gibi ilk zamanlar çok diyet falan takmana gerek yok haftada min 4 gün antrenman yap 3 öğün ye gelişirsin illa sonrasına ilerde bakarsın
  8. mrselcuk81

Creatin kullanı mı nasıl olmalı ?

başlayabilirsiniz hocam sıkıntı olmaz hiq de çok kaliteli ürün kendimde kullandım dediğim gibi 30*45 gğn kullan 10-15 gün ara ver off day dahil günde 5 gram
  9. mrselcuk81

Kas yapmak istiyordum ancak kaslar artık güzel gelmiyor

hocam başlangıç olarak hafif bi diyet ile başlabilirsin başlangıç normal ağarlık antrenmanlarına devam et haftada min 5 gün ayrıca l carnetine almanı tavsiye ederim haftada 3-4 gün spordan sonra 30-45 dakika cardio ve l carnetine yakar adamı daha sonra eğer istersen creatine al kasları daha...
  10. mrselcuk81

Creatin kullanı mı nasıl olmalı ?

hocam günde 5 gram alcan ne zaman alırsan fark etmez sabah akşam yapma tek seferde al hepsini günde 5 gramın üstüne çıkma gerek yok ayrıca 30-45 gün kullanıp 10-15 gün ara vermen lazım birde hangi markadan aldın crepure ve monohidrat mı
Top Bottom