ben hiq kullaniyorum etkisini cok hissedemedim ama illa ki yariyordurBiraz şüphem vardı çünkü yorumdakilerin bir çoğu iyi diyor ve bir çoğundada etkisini göremediklerini yazıyordu bı arkadaşım hiq markasını önerdi ondada aynı yorumlar vardı
Sence hiq(580tl) mi alsam proteinocean(370) mı 300gram alcamben hiq kullaniyorum etkisini cok hissedemedim ama illa ki yariyordur
HOCAM İKİNİDE KULLANDIM OCEANINKİ ÇOK TOPAKLANIYOR BENCE HİQ AL HEM CREAPURE ALMIŞ OLURSUNSence hiq(580tl) mi alsam proteinocean(370) mı 300gram alcam
bence net proteinocean zaten kreatin saf oldugu icin icerigi ayniSence hiq(580tl) mi alsam proteinocean(370) mı 300gram alcam
Alırsam bu iki üründen birini alıcam aralarında 280 TL fark var hiq için fazla vermeye değer mi? Çok bir bilgim yok ondan sordumHOCAM İKİNİDE KULLANDIM OCEANINKİ ÇOK TOPAKLANIYOR BENCE HİQ AL HEM CREAPURE ALMIŞ OLURSUN
Eyvocean al geç
Aman aman bir etki bekleme bu attığın 100 servis yazıyor fakat 3Gr olarak hesaplanmış sen 5-6gram alırsın 50-60 servis olur bir de. Ama ocean güzel marka tercih edebilirsin bir de kendi sitesinde daha uyguna geliyor üstüne de kod girersen iyice uygun oluyor.Spora Yeni başladım güç ve kütle kazanmak için Proteinoccean creatine veya Proteinoccean aromalı creatine alınır mı??Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
bence fark eder ikisinide kullandım hiq daha iyi almışken iyisi olsunAlırsam bu iki üründen birini alıcam aralarında 280 TL fark var hiq için fazla vermeye değer mi? Çok bir bilgim yok ondan sordum