Arama sonuçları: *

1. quejy

Whey Protein için hangi protein tozunu almalıyım?

bu attıgım iyi değil mi
  2. quejy

https://www.hepsiburada.com/hardline-whey-3-matrix-protein-tozu-908-gr-p-SPORHRD76-CLK bunu düşünüyorum
  3. quejy

işte bütçeyi minimumda tutmaya çalışıyorum, F/P vs.
  4. quejy

Bi abim west önerdi 1152gr 859TL Ben de hardline düşünüyorum Whey 3 Matrix 908 gr 875TL önerilerinizi bekliyorum
  5. quejy

Kreatin hangi marka almalıyım

Aldım kreatin, teşekkürler bilgiler için. Geliştikçe yükleme yaparım tozlara 1702860864 Protein tozu da alayım mı?
  6. quejy

evet de günlük protein ihtiyacımı karşılayamıyorum galiba, şu anlık sadece kreatin alsam iş görür mü bütçe kısıtlı
  7. quejy

sizce protein tozu mu kreatin mi? günlük protein ihtiyacımı karşıladıgımı düşünüyodum ama karşılamıyormuşum :) 82*2:164 protein
  8. quejy

Vücudumda yağ var, yani 82 kiloyum 183 boyundayım kollarım ve bacaklarım ince ancak göbeğim var, kollarım ince olduğu için güçsüz vs. 5kg anca kaldırıyorum, kas, vücut yapmak istiyorum o yüzden hardline kreatin alıcaktım şimdi
  9. quejy

neden kreatin önermiyorsun? proteini yiyeceklerden aldığımı düşünüyorum ve creapure mi almalıyım mikronize mi? daha hızlı gelişim istiyorum 1702858214 proteinoceana çok kötü reklam şişirmesi diyorlar öyle mi
  10. quejy

Bigjoy creabig mi (280TL) 120GR Protein Ocean mı (390TL) 300GR Bütçem kısıtlı maalesef, spora yeni başladım
  11. quejy

Spor programım nasıl? Öneriniz varmı?

2 haftadır gidiyorum haftalık program önerisi yapar mısınız zamanım var. 1.81 boy 80 kiloyum biceps falan istiyom
  12. quejy

Spor Salonuna yazıldım Öneriler

sağol kanka<3
  13. quejy

salonu beğeniyorum? :D
  14. quejy

h hocayı beğenmiyorum belki :D
  15. quejy

spor salonuna yazıldım bugün 83 kilom 1.81 boyum var göbeğim fazla göbeğimi eritip vücut yapmak istiyorum kollarım hacim kazansın kas yapayım falan salonda seviye seviye programlar var ama bilemedim program önerirseniz yardımcı olursanız sevinirim bi bilgim yok hiç ekstra yemek programıda olur...
  16. quejy

Ağırlık eldiveni önerisi

Hangisi benim yazdığım mı
  17. quejy

Ağırlık eldiveni önerisi

fitness'a başlayacağım ağırlık eldiveni önerisi alabilir miyim voitin 100 tllik Voit 8206 eldiveni var ondan almak istiyorum yardımcı olur musunuz bütçe max 100 ve XXL
  18. quejy

Fitness'e başlangıç için yardım

1.81 boyum 81 kilom var spor salonuna başlıcam kollarım ince biraz omzum geniş kolumu kalınlaştırıp kilo verip kas yapmak istiyorum disiplinli yapıcam yemek, öğün falan alışveriş ne almalıyım yardımcı olur musunuz
Top Bottom