Arama sonuçları: *

1. xSparkua.

Fitnesste kaslarım yanmıyor hissetmiyorum

daha deneyimli kisiler yorum yaparsa daha iyi olur ama tahminimce form yanlıs olsa bile gene de biraz da olsa hissederseniz başlangıçta her zaman ilk defa kütle olmaya basladıgı icin cok fazla yanma hissi olur tavisyem devam etmeniz ve ya etrafınızdakilere formda bir hata olup olmadını sormanız...
  2. xSparkua.

Protein tozu önerir misiniz

yeterli hocam alman gereken protein 1712697513 hocam alakasız ama aroma öneriniz var mı hiq icin
  3. xSparkua.

hiq mi scitec mi hangisi sence
  4. xSparkua.

izole daha iyi sanıyordum normal whey 1 kilo aynı fiyat
  5. xSparkua.

günlük protein ihtiyacımı karşılayamadığım için 1.2-2.2k arası kısacası 1-2 kilo arası bi toz bakıyorum aklımda https://www.supplementler.com/urun/scitec-whey-isolate-700-gr-9836 bu var
  6. xSparkua.

Skinny fat den nasıl kurtulabilirim ?

bayadır spor yapıyorum fakat jinekomasti var bende o yüzden göğüs konusunda pek verim alamıyorum neyse yaklaşık 1.80 ve 71 kiloyum okul ve işten dolayı eskisi kadar spor yapamıyorum haftada 3 gün skinny fat dan nasıl kurtulabilirim yardımcı olur musunuz
  7. xSparkua.

Kreatin önerir misiniz ?

tamamdır hocam çok teşekkür ederim bir bakayım programa
  8. xSparkua.

Kreatin önerir misiniz ?

1-Front Pull Down 2-Reverse Close Grip Pulldown 3-Seated Machine Row 4-Behind DB Rowing 5-Hyperextension 6-Leg Extension 7-Leg Curl 8-Squat 9-Leg Press 10-Calf Raise 1.gün hocam leg day
  9. xSparkua.

Kreatin önerir misiniz ?

tavisyeniz var mı
  10. xSparkua.

Kreatin önerir misiniz ?

hocam sürekli rahatsız ediyorum 3 aydır bu programı kullanıyorum fakat su aralar deadlift v.b denemeye basladım o yüzden sordum sağolun
  11. xSparkua.

Kreatin önerir misiniz ?

link atarsanız sevinirim de markayı bilmiyorum hocam etkisini gördünüz mü
  12. xSparkua.

Kreatin önerir misiniz ?

https://www.trendyol.com/moccastyle/moccadiamond-45-kg-dambil-seti-agirlik-ve-vucut-gelistirme-aleti-45-kg-p-104662006 bir de hocam ev icin bu nasıldır salona da gidiyorum
  13. xSparkua.

Kreatin önerir misiniz ?

peki önerir misiniz bunu bu fiyata daha iyisi var mıdır
  14. xSparkua.

Kreatin önerir misiniz ?

@123kral14 bütce farketmez ona göre para biriktiricem su an 250 tl var https://www.supplementler.com/urun/hardline-creapure-120-kapsul-891 aklımda bu var kapsül tüketmesi daha kolay oluyor
  15. xSparkua.

Fitness koçum takviye verdi

hocam sizin öneriniz var mı yağ yakma ile ilgili
  16. xSparkua.

Protein tozu önerisi

@123kral14
  17. xSparkua.

Fitness'a 1 Yıl Dayanabilir Miyim?

spor salonunda gittiğim çocuk adı erdem 14 yaşından beri yapıyor 16 ya da 17 yaşında şu an bana yardımcı oluyor
  18. xSparkua.

heh teşekkür ederim hocam öneriniz var mı peki protein tozu
  19. xSparkua.

hocam ben diyet ve spor yapıyorum yani almam gereken proteini almıyorm o yüzden kullanıyorum protein tozu kilo aldırır mı alıcağım yoksa verdirir mi 1651303660 bir de sizin önerdiğiniz var mıdır acaba
  20. xSparkua.

hocam kilo vermek için gidiyorum hoca ya sorduğum zaman protein tozu kilo aldırmaz senin için daha yararlı olur dedi 1651262333 kilo vermek için 15 civarı
Top Bottom