Neler Yeni

Protein tozu önerisi

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,255
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Selam arkadaşlar, definasyondayım vermem gereken 18 kilo var ve aynı zamanda ağırlık çalışarak kas da kazanmaya çalışıyorum.
her gün et e para yetiştiremiyorum o yüzden protein tozu almayı düşündüm beni en az 1.5-2 ay götürmesi lazım.
Fiyatlarını, hangisi kalitelidir hangisi güzeldir bilmiyorum bana bi özet geçerseniz. bir de çok pahalı olmayacak şekilde fiyat performans olan en az 1.5-2 ay gidecek ürün önerirseniz sevinirim.

warren_buffet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Rıdvan Akif Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü PC , bisiklet , araba
Instagram
@ridvanakifcetinkaya
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198894542408/
Twitter
RidvanakifR
Facebook
ridvanakif.cetinkaya
Selam arkadaşlar, definasyondayım vermem gereken 18 kilo var ve aynı zamanda ağırlık çalışarak kas da kazanmaya çalışıyorum.
her gün et e para yetiştiremiyorum o yüzden protein tozu almayı düşündüm beni en az 1.5-2 ay götürmesi lazım.
Fiyatlarını, hangisi kalitelidir hangisi güzeldir bilmiyorum bana bi özet geçerseniz. bir de çok pahalı olmayacak şekilde fiyat performans olan en az 1.5-2 ay gidecek ürün önerirseniz sevinirim.
Şu an ki piyasada günlük 1 servisten 2 ay gidecek en uygun toz olimp diyebilirim iyi markadır fiyat artarsa hardline , bigjoy düşünülebilir aşağı yukarı bu fiyatlarda olan weider a hiç bulaşma derim içerik değil marka adı satıyorlar.
Tek eksi yanı şekeri biraz fazla diyebilirim
Ve refuel özelliği ile içinde karbonhidratta bulunur eğer yukarıdaki olimpi alırsan spor sonrası kullanmanı öneririm

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Arda Gezer
Uyguna alınabilecek en kaliteli markayı bırakıyorum
5 Kilosunu alıp kullanmıştım zamanında gayet kaliteli ürün arkadaşın attığı olimp markasına nazaran daha uzun süre gider

warren_buffet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Rıdvan Akif Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü PC , bisiklet , araba
Instagram
@ridvanakifcetinkaya
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198894542408/
Twitter
RidvanakifR
Facebook
ridvanakif.cetinkaya
@RevenKalr @wolvesina ya katılıyorum scitec gözümden kaçmış gerçekten kaliteli bir ürün kullanmıştım daha önceden bir miktar ucuz ve günlük bir ölçekten 2 hafta kadar daha uzun gidecektir

xSparkua.

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,989
İsim
Chloe Grace Moretz
Top Bottom