Protein Tozu Önerisi Lazım

Reaksiyon skoru
82
Selam beyler ve bayanlar. Protein tozu almayı düşünüyorum. Kilo verme sürecindeyim aynı zamanda da kas kütlemi toparlamaya çalışıyorum. Maalesef camış gibiyim 188 boy 125 kilo. Genelde önerilen 250 gr protein ama imkansız gibi bir şey almak benim için. Bende şöyle en azından 180 civarını alarak denemek istiyorum. Benim için biraz destekleyici olacak. Önereceğiniz bir marka var mı ? weider premium gibi markalar beni aşar daha normal fiyatlar olursa önerirseniz sevinirim.

Selam beyler ve bayanlar. Protein tozu almayı düşünüyorum. Kilo verme sürecindeyim aynı zamanda da kas kütlemi toparlamaya çalışıyorum. Maalesef camış gibiyim 188 boy 125 kilo. Genelde önerilen 250 gr protein ama imkansız gibi bir şey almak benim için. Bende şöyle en azından 180 civarını alarak denemek istiyorum. Benim için biraz destekleyici olacak. Önereceğiniz bir marka var mı ? weider premium gibi markalar beni aşar daha normal fiyatlar olursa önerirseniz sevinirim.
Hardline, Supplementler, Scitec. Bunlar tavsiye ettiğim f/p ürünler hocam.

Kral bunlar arasında tadı en az şekerli hatta tatsız olan bir ürün var mı ?
Yani ben böyle bir şey kullanmadım. Hep farklı aromalar denedim tatsız bir ürüne denk gelmedim. Hardline'ın Whay Matrıx Base adında tatsız bir ürünü var sadece ama o da tek başına tüketilmeye uygun mu bilmiyorum. Muhtemelen bir şeylere katmak için çıkarılmış bir üründür.

Bigjoy kullanıyorum benlik sıkıntı yok aromasina pek dikkat etmedim çikolata aromalı ama öyle kaliteli çikolata tadı tabi ki gelmiyor ama gidiyor gerçi ben pek takan biri değilim meyve kokteyl gibi karıştırıyorum xd

tavuk gogsu alin hocam tozdan daha ucuz 180 grami tozla karsilayamazsiniz toz o gunun eksik proteinini hizli bir sekilde tamamlamak icin

tavuk gogsu alin hocam tozdan daha ucuz 180 grami tozla karsilayamazsiniz toz o gunun eksik proteinini hizli bir sekilde tamamlamak icin
Yakışıklı zaten toz ile desteklicem ve kaloriyi düşük tutmaya çalışıyorum. Bundan dolayı max günde 1 servis alacak şekilde kullanıcam. Hani mümkün mertebe yag verip kas kütlesinin artırıp sarkma olmadan yapmak istediğim için, benim kalorilerim yetmiyor. Günde zaten 4 yumurta 70 gr lor ve 400 gr tavuk göğsü yiyorum neredeyse her gün. 133 civarı gr protein oluyor düşün hahahha. Biraz da beslenmeden ister istemez bıkkınlık geliyor, farklılık katarak iradeyi bozmamaya çalışıyorum. 132 başladım 125im şuan 100e kadar yolu var.

butceniz ne kadar hocam

butceniz ne kadar hocam
valla tam bütçe nasıl söyleyim bilemedim ama şunu almayı düşünüyordum :
bu civarı aşmazsa mutlu olurum kral.

valla tam bütçe nasıl söyleyim bilemedim ama şunu almayı düşünüyordum :
bu civarı aşmazsa mutlu olurum kral.

hocam sahsen bundan 2 tane alirim

attiginiz urun guzel 100 graminda 85 gram protein var ama pahali

bunun 100 graminda 80 gram protein var ama cok daha ucuz ve aldiginizda analiz raporuyla gonderiyorlar zorba10 kodunu kullanirsaniz %10 indirim yapiyor

Geri