Neler Yeni

Protein tozu önerisi ve dikkat edilmesi gerekenler

bence de protein tozu şuan ihtiyacı değil
ilk mesajımda belirttim zaten şuan beslenmesini düzeltmesi gerektiğini
Mesaj otomatik birleştirildi:

kendi kendine tribe girme
Bak karşim hayatta yalan söylemem çakıyorsun 2 günde 1 öbür günde arnoldsun aynen bizim tozcu sedat abi söyledi .d
Yok ya ne önemi var günlük alman gereken carb ve proteinin cakıyorsun 2 günde 1 ölcek
Ya ben öyle yapıyorum şuan classic physique hazırlanıyorum karşim evet. o.O2

BeKo'O

80+ Silver
bence de protein tozu şuan ihtiyacı değil
ilk mesajımda belirttim zaten şuan beslenmesini düzeltmesi gerektiğini

kendi kendine tribe girme
kimsenin profesyonel olduğunu iddia ettiği falan yok
kendi uyguladığım bişeyi önerdim bu kadar
Eczaneden kalsiyum alıyoruz zaten annem ile her akşam içiyorum şimdilik o ve beslenme yeter o zaman, yaza kadar gideyimyazdın tekrar bir toz değerlendirmesi yaparım. Şu an yağ yakmam lazım

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
1 gram creatin 2 gr protein yerine geçiyor ne abia sdklşasdklşasdklş cıldırtmayın beni....
1KG KIRMIZI ETTE 2 GRAM CREATİNE VARDIR
bu arkadaş efso sallamıs efsoların efsosu..
adamın dediği doğru. toza creatine katıp protein oranını yüksek gösteriyor. creatine protein yerine geçmiyor.ama creatine de bir proteindir. testlerde protein oranını yüksek gösteriyor.ucuz creatine ekleyip maliyet düşürüp protein oranını fazla gösteriyorlar.

Ben diyorumki çok iyi beslendiğimi düşünmüyorum, ben spordan sonra ağırlıktan sonra o proteini alıp kasları direkt olarak beslemek onarmak istiyorum. Beslenme bana sorarsanız kesinlikle daha iyi ama kasları dolaysız beslemek istediğimden ve beslenme düzenim de çok iyi olmadığından böyle bir konu açtım.
zaten iyi beslenmiyorsan bir kaşık proteinden alacağın 15-20 gram protein senin işini çözmez.önce beslenmeyi çöz.vücudun tek eksiği protein değil.sağlıklı yağ ve karb ihtiyacın da var. protein tozu ilk aşamada gereksiz.paran da azmış boşa alma.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Bak karşim hayatta yalan söylemem çakıyorsun 2 günde 1 öbür günde arnoldsun aynen bizim tozcu sedat abi söyledi .d
Yok ya ne önemi var günlük alman gereken carb ve proteinin cakıyorsun 2 günde 1 ölcek
Ya ben öyle yapıyorum şuan classic physique hazırlanıyorum karşim evet. o.O2
neyse :D

Kadir_1987

80+ Silver
17 Yaş
1,90 boy
93 kilo
Maks 150-200TL protein tozu önerir misiniz?
3 Aydır gidiyorum spora bir 3 aylık daha imza atıcam ama beslenmeme açıkçası çok dikkat edemiyorum hem iş yoğunluğundan hem biraz maddiyattan da kaynaklı.
Nasıl kullanılması gerektiğini biliyorum ve salonumda da bilgili hocalar var onların da gözetimi altında kullanacağım. Düzeyinde kullanılsa bile bir zararı olur mu yaşlarda yoksa bir 3 ay daha devam et mi diyorsunuz tavsiyeleriniz nedir? Bir 3 aydan sonra daha kesin alırım ama onu söyleyeyim. Arkadaşımla ortak kullanacağız.
Önereceğiniz şey merdiven altı tozlardan olmasın iyi bir marka olsun.
@bana beko derler
Maddi durumunuz el veriyorsa bu toplara girin.
Aksi takdir de 5 para etmez ürünler için sağlığınızdan olmayın.
Spor artık lüks ;)

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Ömer Keskin
1 gram creatin 2 gr protein yerine geçiyor ne abia sdklşasdklşasdklş cıldırtmayın beni....
1KG KIRMIZI ETTE 2 GRAM CREATİNE VARDIR
bu arkadaş efso sallamıs efsoların efsosu..
Araştır öyle gel karşıma bedavaya konuşma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
mrx
Ben hardline gainer kullanmıştım güzel marka tadı da güzeldi çikolatalı olandan almıştım 1 ay kullandıktan sonra doktora kan tahlili vermeye gitmiştim kontrol için karaciğer değerlerim çok yüksek çıkmıştı doktor ilk baş karaciğer yetmezliğimin olduğunu sandı sonra gainer kullanıyorum dediğimde acil bırakmamı söylmişti o yüzden ben de bırakmak zorunda kaldım aldığın zaman 1 ay düzenli spor ile kullan sonrasında hastaneye git bi kan tahlili ver dahiliyede doktor değerlerine baksın sağlık işi şakaya gelmez doktora gitmek aklıma gelmeseydi şu an bu mesajı bile yazamazdım.(karaciğerim çok hassasmış sende de aynı etkiyi gösterecek diye bir şey yok ama yine de 1 ay kullandıktan sonra dahiliyeye görün bi kan tahilili yaptır.)

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
O paraya alacağın 16 servis ürün seni ne kadar götürücek ki :D Almana değmez. Ayrıca protein tozunu yanlış kullanmak gibi bir şey çok da mümkün değil. Günde 1-2 ölçek alıyorsun ihtiyacına göre. Suya karıştırıp içiyorsun bu kadar basit. Bu arada normal bir vücut 35 gram proteini 4-5 saatte sentezliyor. O yüzden protein ihtiyacına bi öğünde abanmak yerine gün içine yayman lazım. Sabah yedin, öğlen bidaha ye, idmana gitmeden önce bidaha ye, gelince bidaha ye, yatmadan bidaha ye. Bu sporun zahmeti de yemek malesef. Yemeden gelişemiyorsun. BCAA vs. kullanırsan protein sentezine yardımcı oluyor. İstersen BCAA alabilirsin. Dediğim gibi, aldığın proteini gün içinde öğünlere bölmen lazım.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Ömer Keskin
kaynak atsana :D

knk karşına cıksam korkarsın ya .s
https://m.facebook.com/herkulsupplement/photos/protein-hilesi-nitrogen-spiking-nedirproteininiz-ucuz-aminoasitlerle-ile-artırıl/495761013953198/ oku bunu altında kaynakta belirtiliyor.

Top Bottom