Neler Yeni

Rehber Hangi Supplament Ne İşe Yarar ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,835
İsim
Arda doğan
Enerji için düşünüyor isen vitamin ve pre workout bakabilirsin kral. Ülke ekonomisinden dolayı şahsen;
Bal,maden suyu,limon,tuz karışımı yapıp gidiyorum
Maden suyu ve limonlu soda cidden iyi geliyo.hem.yedikleri direk sindirmede hem mide sağlığında hemde minarel.yönüyle ama aile evinde bir işte çalışan birisi bence rahatça 2-3 ayda bi.protein tozu alır

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
instagram.com/ichbinsarioglu
Bol pumplar beyden :) iş çıkışı antrenmandayken bu yazıyı görmek tebessüm ettirdi. benim şahsi görüşüm ise bu yola çıkıyorsak herhangi bir takviyeyi X süre beklemeden alabiliriz. Ben bu yönde düşünüyorum 🦾

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,115
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Maden suyu ve limonlu soda cidden iyi geliyo.hem.yedikleri direk sindirmede hem mide sağlığında hemde minarel.yönüyle ama aile evinde bir işte çalışan birisi bence rahatça 2-3 ayda bi.protein tozu alır
Hocam benim kendi tercihim ( Lütfen yanlış yorumlamayın) ben almam. Mesele sadece parası değil, ona o parayı vermekte. Şahsen kırmızı et alır diyetimi güzelleştiririm.
Bol pumplar beyden :) iş çıkışı antrenmandayken bu yazıyı görmek tebessüm ettirdi. benim şahsi görüşüm ise bu yola çıkıyorsak herhangi bir takviyeyi X süre beklemeden alabiliriz. Ben bu yönde düşünüyorum 🦾
aslında geç almaktaki amaç spora başlayıp takviye alıp sporu bırakmak. Bu sefer ürünler çöpe gidiyor. Eğer ben kesin yapacam bırakmayacam diyorsanız alın gitsin ne kaybedersiniz ki ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,835
İsim
Arda doğan
Hocam benim kendi tercihim ( Lütfen yanlış yorumlamayın) ben almam. Mesele sadece parası değil, ona o parayı vermekte. Şahsen kırmızı et alır diyetimi güzelleştiririm.

aslında geç almaktaki amaç spora başlayıp takviye alıp sporu bırakmak. Bu sefer ürünler çöpe gidiyor. Eğer ben kesin yapacam bırakmayacam diyorsanız alın gitsin ne kaybedersiniz ki ?
O fiyata ne kadar gelicek ama onuda hesaba katman lazım

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,115
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
O fiyata ne kadar gelicek ama onuda hesaba katman lazım
yani aslında bütçe meselesi, verecek param olsa alırım, ama sırf protein tozu almak için günlük almam gereken protein miktarını (tavuğu,eti vs) azaltacaksam tercih etmem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,424
Üyeler
171,915
Son üye
Peranoid
Top Bottom