Fitness için aldığım suplementler

hocam kapsül halindeki bana 300 TL'ye fln geldi toz halindeki 800 tl civarındaydı bu marka ondan kapsülü tercih ettim, kırmızı etde cok fazla tüketemiyoruz malum yinede yiyorum onun dısında yumurta süt fln yiyorum iciyorum onlarda da var galiba eaa cok ihtiyac var mı bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldığım ürünler kan değerlerine göre değil; genel olarak spor yapan birinin alabileceği takviyeler gibi düşünebilirsin. Bazıları kişiye özel olabiliyor ama ben ihtiyacıma göre seçtim.
Pre-workout aslında şart değil fakat güç patlaması sağladığı için özellikle tercih ettim.
Omega 3 vücutta üretilmeyen bir yağ asidi, bu yüzden önemliydi.
D3 kış aylarında eksikliği çok görülen bir vitamin.
K2 ise vücutta çok çok az üretiliyor, o yüzden D3 ile birlikte almak mantıklı geliyor. Bu yüzden bu kombinasyonu tercih ettim.
Kreatin zaten hammadde oldugundan marka bilidnigj surece en uxuz olan markalari tercih edebolorsin kalite farki olmaz. Bidakine micronize monohidrat olan ssn almani onereririm. Hem ucuz hemde bilinen bi marka kreatin. Servis basi fiyatiyla flnda bende twrcih ediyom

hocam aç karnına olmak zorunlu mu bide ne kadar aç :d az önce makarna yedim bi tabak
dolu mideye yememen lazım hocam işte aç dediğim ağır şeyler yemeden önce içiceksin yoksa etkisi olmuyo özellikle uyumaya yakın icilmesi lazım

creatin asiri pahali gelmis 700 liraya 1 kg vardi 150 gram almissiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,094
Üyeler
185,670
Son üye
monet
Geri