Protein tozu önerisi

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,402
Selam arkadaşlar, definasyondayım vermem gereken 18 kilo var ve aynı zamanda ağırlık çalışarak kas da kazanmaya çalışıyorum.
her gün et e para yetiştiremiyorum o yüzden protein tozu almayı düşündüm beni en az 1.5-2 ay götürmesi lazım.
Fiyatlarını, hangisi kalitelidir hangisi güzeldir bilmiyorum bana bi özet geçerseniz. bir de çok pahalı olmayacak şekilde fiyat performans olan en az 1.5-2 ay gidecek ürün önerirseniz sevinirim.

Selam arkadaşlar, definasyondayım vermem gereken 18 kilo var ve aynı zamanda ağırlık çalışarak kas da kazanmaya çalışıyorum.
her gün et e para yetiştiremiyorum o yüzden protein tozu almayı düşündüm beni en az 1.5-2 ay götürmesi lazım.
Fiyatlarını, hangisi kalitelidir hangisi güzeldir bilmiyorum bana bi özet geçerseniz. bir de çok pahalı olmayacak şekilde fiyat performans olan en az 1.5-2 ay gidecek ürün önerirseniz sevinirim.
Şu an ki piyasada günlük 1 servisten 2 ay gidecek en uygun toz olimp diyebilirim iyi markadır fiyat artarsa hardline , bigjoy düşünülebilir aşağı yukarı bu fiyatlarda olan weider a hiç bulaşma derim içerik değil marka adı satıyorlar.
Tek eksi yanı şekeri biraz fazla diyebilirim
Ve refuel özelliği ile içinde karbonhidratta bulunur eğer yukarıdaki olimpi alırsan spor sonrası kullanmanı öneririm

Uyguna alınabilecek en kaliteli markayı bırakıyorum
5 Kilosunu alıp kullanmıştım zamanında gayet kaliteli ürün arkadaşın attığı olimp markasına nazaran daha uzun süre gider

Geri