Kreatin önerir misiniz ?

xSparkua.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,027
@123kral14

bütce farketmez ona göre para biriktiricem su an 250 tl var

aklımda bu var kapsül tüketmesi daha kolay oluyor

hardline iyidir ya. ama ben olsam toz kapsül pek önemsemem. tadı kötü olmuyor çünkü.

peki önerir misiniz bunu bu fiyata daha iyisi var mıdır
Hocam ben kingsize kullanıyordum ff/p olarak baya iyi 1k fiyatı var ama 200 servis bu sana attığım 820 lira 100 servis valla benim arkadaş kullanıyordu baya verim almış hardline dan ben de sana öneriririm bunu fiyatı da uygun zaten piyasaya göre.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada belirtmeyi unutmuşum kingsize stokta yok yoksa onu öneririrdim size

Hocam ben kingsize kullanıyordum ff/p olarak baya iyi 1k fiyatı var ama 200 servis bu sana attığım 820 lira 100 servis valla benim arkadaş kullanıyordu baya verim almış hardline dan ben de sana öneriririm bunu fiyatı da uygun zaten piyasaya göre.

bir de hocam ev icin bu nasıldır salona da gidiyorum

ben şuan ronic kullanıyorum 700 gr bögürtlenli ve güzel fiyatı da uygun istersen link atayım

hocam sürekli rahatsız ediyorum

3 aydır bu programı kullanıyorum fakat su aralar deadlift v.b denemeye basladım o yüzden sordum sağolun

Ekler

• 1656928963741.png
    1656928963741.png
    530.9 KB · Hit: 73
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,989
Üyeler
184,252
Son üye