Arama sonuçları: *

1. •KoRkMaZ•

Lazer yaptıracağım deneyimi olan varmı ?

zaten 15 günde bir yapılıyor seanslar min. dövme yeni yapılırsa canın çok yanar lazerde ayrıca dövmenin bozulma riski de var siyah olduğu için kıl gibi algılıyor 1725893004 hiç bitmiyor ki :D az az kaldığında sana cihaz satıyorlar onunla evde kendin yapıyorsum çıkan yerler
  2. •KoRkMaZ•

Lazer yaptıracağım deneyimi olan varmı ?

ben tüm vücut olmadın. elmacık kemiklerde fazlaca vardı kıl onları aldırdım. sana deneyimimi anlatabilirim. bi makine var ismi ''alexandrite'' en etkili cihaz bu. esmersen daha iyi alıyor kılları. öyle hemen yapınca kıllar bitmiyor. azalıyor tabii ki ama bitmiyor. senelerce süren bi işlem bu. sana...
  3. •KoRkMaZ•

Sürekli olan ağız kokusu

kardeşim sünizütün en basit çözümü tuzlu su ile her gün bur na gerizine kaçacak şekilde su vermektir abdest alır gibi. deniz suyu öneririm yapaydan ziyade. onun dışında doktor ilaç yazar öyle geçer sanırsam antibyotik yazıyor 1 ay
  4. •KoRkMaZ•

Sürekli olan ağız kokusu

sebebi her şey olabilir doktora git dostum. intihaplanmadan tut mideye kadar her etken buna sebep olur
  5. •KoRkMaZ•

bilgisayardan korunmak için GÖZLÜK tavsiyesi

garip :D teşekkürler dostum
  6. •KoRkMaZ•

kullanan kişi tecrübesini paylaşabilir, nasıl bir şey memnun mu taktığındaki belirli süre içerisinde etkileri nasıldı vs. 1697718792 teşekkürler . tecrübe diyorum adam doktora git yazmış ya. bengideceğim diye yazmışım zaten kullanan ver mı etkisi nasıl diye sorayım dedim pişman etti adam ya
  7. •KoRkMaZ•

kardeşim açıklamada yazmışım ki tecrübesi olanlar diye ya da bilgisi kullanan vardır diye senin yazdığına bak. ben de biliyorum doktorun yazacağını
  8. •KoRkMaZ•

CÜMLETEN SELAMLAR. işte ve evde çok fazla bilgisayar başındayım. göz altlarım hep mosmor gözüküyor. doktora gideceğim elbette ancak çok fazla bilgisayar kullandığım için olabileceğini düşündüm. bu sorunu yaşayan var mı ? bununla alakalı bilgisi olan. benim duyduğum ''bilgisayardan gelen zararlı...
  9. •KoRkMaZ•

4 gündür hastayım nasıl iyileşirim hemen

c vitamını al antibiyotik boş iş eğer klimadan hava değişiminden ya da vantilatör vs ile olduysa birebir. 1 hafta önce ben oldum grip burnumdan su akıyordu. normalde sarı akıntıya dönüşüyordu biliyorsundur c vitamını yazdı 1-2 günde kendime geldim ve sarı akıntı da olmadı
Top Bottom