sebebi her şey olabilir doktora git dostum. intihaplanmadan tut mideye kadar her etken buna sebep olurMerhaba ben her gün dişimi fırçalamama rağmen sürekli ağız kokusu oluyor bunun nedeni neler olabilir
1 kere sordurtmuştum sünüzitim azmış bu nasıl geçer.
Sünüzitim azmışda bunu nasıl düzeltebilirimsebebi her şey olabilir doktora git dostum. intihaplanmadan tut mideye kadar her etken buna sebep olur
kardeşim sünizütün en basit çözümü tuzlu su ile her gün bur na gerizine kaçacak şekilde su vermektir abdest alır gibi. deniz suyu öneririm yapaydan ziyade. onun dışında doktor ilaç yazar öyle geçer sanırsam antibyotik yazıyor 1 aySünüzitim azmışda bunu nasıl düzeltebilirim
hocam cevabı forumlarda bulmaktansa doktordan almak daha yararlı olur şahsımcaMerhaba ben her gün dişimi fırçalamama rağmen sürekli ağız kokusu oluyor bunun nedeni neler olabilir
1 kere sordurtmuştum sünüzitim azmış bu nasıl geçer.
Okuldan felan vakit bulamıyorumkihocam cevabı forumlarda bulmaktansa doktordan almak daha yararlı olur şahsımca
Nasıl geçer onu sormuştumda genede teşekkürlerCevabı sorunun içinde zaten. Çürük dişin yoksa sinüzit. Hangi aşamada bıçak altına yatılması gerekiyor onu biz bilemiyoruz tabii.
Ya ilaç tedavisi ya bıçak altı. Bunun dışında bir şeyle geçmez. Anca kokuyu bastıracak şeyler kullanabilirsin. Nane, karanfil vs. O da bastırabilirse.Nasıl geçer onu sormuştumda genede teşekkürler