Neler Yeni

Windows 11 Sürekli Format Atıyorum

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fatih Ayhan
Bunun ssdye bir zararı varmı acaba arkadaşlar
format attığın usb'ye daha çok zararı vardır ama elbetteki boşu boşuna dosya yazıp kaldırıyorsunuz dolaylı olarak ömründen yiyor. Doğrudan bir zararı yok ama.

ProfessionWolf

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Buğra
Bunun ssdye bir zararı varmı acaba arkadaşlar
bir zararı yok ama ssd ömrünü azaltıyor biraz çünkü işletim sistemi silip yeniden kuruyorsunuz sürekli sağlıklı bişey değil o yüzden bırakmak istiyorum bu huyu

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
eren sadış
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar donanım ve indirimli ürünler
sorun silmekte değil bence sorun gereksiz şeyler yüklemekte olabilirmi? çünkü çok sık bişey indirmek silmekte acayip geldi bana genelde işine yarıyorsa indirirsin veya oyunu oynucaksan indirirsin bir ayda o kadar işlem yapman için bilgisayarda boş vaktin oluyor demekki bence sileceğin şeyleri indirme bu seni frenleye bilir

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
oktay
sorun silmekte değil bence sorun gereksiz şeyler yüklemekte olabilirmi? çünkü çok sık bişey indirmek silmekte acayip geldi bana genelde işine yarıyorsa indirirsin veya oyunu oynucaksan indirirsin bir ayda o kadar işlem yapman için bilgisayarda boş vaktin oluyor demekki bence sileceğin şeyleri indirme bu seni frenleye bilir
öyle yapsa bile oyunu bitirdikten sonra silicek yine format atmak isticek

cruzershi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Eray Altınordu
revo uninstaller indiriyorsun oyunu programı vs. oradan kaldırıyorsun kalıntı dosya/klasör kayıf defterindeki gereksiz kalıntıları falan hepsini siliyor

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
hocam tahsiyem diski formatlamanız sadece. önreğin benim c ve g diye diskim var (g) olana oyunları yüklüyorum hep. işim bitince (g)diskini sıfırlıyorum tekrar kuruyorum. vindows c de olduğu için de formata gerek kalmıyor

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,314
İsim
Semih Boran
shift deleteyi bilmiyorum hocam genelede steam veya xbox kullanıyorum oyunları oradaki kaldır tuşundan kaldırırım shift delete dediğiniz ne oluyor tam olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam birşeyi kaldırmak için 3. parti program kullanmak istemiyorum ama yine de sağolun
Shift+delete, bir dosyayı geri dönüşüme yollamadan direkt silmek oluyor.

ProfessionWolf

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Buğra
Shift+delete, bir dosyayı geri dönüşüme yollamadan direkt silmek oluyor.
hocam ben format sonrası onu oayarlıyorum dosyaları geri dönüşüm kutusuna kaldırma direk sil diye aynı şey değil mi

Top Bottom