Windows 11 Sürekli Format Atıyorum

Bunun ssdye bir zararı varmı acaba arkadaşlar
bir zararı yok ama ssd ömrünü azaltıyor biraz çünkü işletim sistemi silip yeniden kuruyorsunuz sürekli sağlıklı bişey değil o yüzden bırakmak istiyorum bu huyu

sorun silmekte değil bence sorun gereksiz şeyler yüklemekte olabilirmi? çünkü çok sık bişey indirmek silmekte acayip geldi bana genelde işine yarıyorsa indirirsin veya oyunu oynucaksan indirirsin bir ayda o kadar işlem yapman için bilgisayarda boş vaktin oluyor demekki bence sileceğin şeyleri indirme bu seni frenleye bilir

sorun silmekte değil bence sorun gereksiz şeyler yüklemekte olabilirmi? çünkü çok sık bişey indirmek silmekte acayip geldi bana genelde işine yarıyorsa indirirsin veya oyunu oynucaksan indirirsin bir ayda o kadar işlem yapman için bilgisayarda boş vaktin oluyor demekki bence sileceğin şeyleri indirme bu seni frenleye bilir
öyle yapsa bile oyunu bitirdikten sonra silicek yine format atmak isticek

revo uninstaller indiriyorsun oyunu programı vs. oradan kaldırıyorsun kalıntı dosya/klasör kayıf defterindeki gereksiz kalıntıları falan hepsini siliyor

hocam tahsiyem diski formatlamanız sadece. önreğin benim c ve g diye diskim var (g) olana oyunları yüklüyorum hep. işim bitince (g)diskini sıfırlıyorum tekrar kuruyorum. vindows c de olduğu için de formata gerek kalmıyor

shift deleteyi bilmiyorum hocam genelede steam veya xbox kullanıyorum oyunları oradaki kaldır tuşundan kaldırırım shift delete dediğiniz ne oluyor tam olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam birşeyi kaldırmak için 3. parti program kullanmak istemiyorum ama yine de sağolun
Shift+delete, bir dosyayı geri dönüşüme yollamadan direkt silmek oluyor.

Shift+delete, bir dosyayı geri dönüşüme yollamadan direkt silmek oluyor.
hocam ben format sonrası onu oayarlıyorum dosyaları geri dönüşüm kutusuna kaldırma direk sil diye aynı şey değil mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,913
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri