Neler Yeni

bilgisayardan korunmak için GÖZLÜK tavsiyesi

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
CÜMLETEN SELAMLAR. işte ve evde çok fazla bilgisayar başındayım. göz altlarım hep mosmor gözüküyor. doktora gideceğim elbette ancak çok fazla bilgisayar kullandığım için olabileceğini düşündüm. bu sorunu yaşayan var mı ? bununla alakalı bilgisi olan. benim duyduğum ''bilgisayardan gelen zararlı ışınları engelleyen gözlük varmış''.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Doktora gittiğin zaman o yazar.
kardeşim açıklamada yazmışım ki tecrübesi olanlar diye ya da bilgisi kullanan vardır diye senin yazdığına bak. ben de biliyorum doktorun yazacağını

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ee tamam benim tecrübem ve bilgim var ne istiyorsun gözlük linki mi atayım alacak mısın?

xTURANN

80+ Silver
Günlük 10+ bazen 15+ saat bilgisayarda oturan biriyim. Görme bozukluğu başlayınca direkt doktora gittim ve 0.25 - 0.50 olarak başlayan gözlerime MAVİ IŞIK FİLTRELİ gözlük yazmış.. Gittim ve aldım. Sadece dışarıda kullandığım için gözlerim 1 numaraya kadar büyüdü. Şuan 1.25 - 1.50 hatta 2'ye doğru gidiyor.

Doktora git, en doğru bilgiyi o verir çünkü internette gözlerine test yapamazsın. Belki senin gözlerinin ihtiyacı olan şey daha farklıdır.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
kullanan kişi tecrübesini paylaşabilir, nasıl bir şey memnun mu taktığındaki belirli süre içerisinde etkileri nasıldı vs.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Günlük 10+ bazen 15+ saat bilgisayarda oturan biriyim. Görme bozukluğu başlayınca direkt doktora gittim ve 0.25 - 0.50 olarak başlayan gözlerime MAVİ IŞIK FİLTRELİ gözlük yazmış.. Gittim ve aldım. Sadece dışarıda kullandığım için gözlerim 1 numaraya kadar büyüdü. Şuan 1.25 - 1.50 hatta 2'ye doğru gidiyor.

Doktora git, en doğru bilgiyi o verir çünkü internette gözlerine test yapamazsın. Belki senin gözlerinin ihtiyacı olan şey daha farklıdır.
teşekkürler . tecrübe diyorum adam doktora git yazmış ya. bengideceğim diye yazmışım zaten kullanan ver mı etkisi nasıl diye sorayım dedim pişman etti adam ya

batuu123

80+ Bronze

kullanan kişi tecrübesini paylaşabilir, nasıl bir şey memnun mu taktığındaki belirli süre içerisinde etkileri nasıldı vs.

teşekkürler . tecrübe diyorum adam doktora git yazmış ya. bengideceğim diye yazmışım zaten kullanan ver mı etkisi nasıl diye sorayım dedim pişman etti adam ya
o arkadaş öyle ya çok bilmiş biraz saçma sapan önerilerde bulunuyor :D

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom