Arama sonuçları: *

• Users: AK47
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. AK47

Midemde ki rahatsızlığım hakkında?

Güzel kardeşim burda kimse kahin değil ki. Tamam senin paran yok da ailenden destek alabilirsin. Ailenle aran iyi mi kötü mü? Veya onların durumu iyi mi kötü mü? Bir dostundan borç al desek, öyle bir dostun var mı yok mu? Yani biz bunları bilemeyiz. O yüzden sana net bişey kimse söyleyemez git...
  2. AK47

Midemde ki rahatsızlığım hakkında?

Kardeşim devlet hastaneleri iyi olsa özel hastaneler piyasada olmazdı. Bu tarz önemli şeylerde özel hastaneye gidilmesi şart diye düşünüyorum. Bahsettiğin reflü bende de var yıllardır fakat sendeki durumu hiç yaşamadım. O yüzden farklı bir durum olabilir sendeki. Konu sağlık olunca parayı...
  3. AK47

Saçımla ilgili sorunlarım var.

Türkiye şartlarına bak be gençlerimizin saçlarını beyazlatıyor. Sizin yine iyi gençler benim 18 de dökülmeye başlamıştı keşke saçım olsa da beyaz olsa :D
  4. AK47

Ağlamak ve üzüntü zararlımı kendimi nasıl durdurabilirim

Çok saçma bir tavsiye.
  5. AK47

Bacaklarda Çatlak Neden Olur?

Varis olabilir. Ama en doğru olanı doktora giderek muayene olman.
  6. AK47

Kolay Kilo Nasıl Verebilirim

Olay aslında basit. Spor yapmadan bile kilo verirsin. Günlük alman gereken kalori miktarını hesapla önce (İnternette bir çok sitede hesaplama şekli var). Örneğin günlük yaşamsal faaliyetlerini sürdürebilmen için alman gereken kalori 2000 diyelim. Şimdi bir günde 2000 kalorinin altında besin...
  7. AK47

Sol Kulağım Duymuyor

Bende de vardı aynı sorun, kulak pisliğinden dolayı tıkanma olduysa ağrı yapabiliyor. Su kaynat buharlaşmaya başladığı zaman bir tane A4 kağıdını külah şekli yap ve külahın büyük olan ağzını buharın çıktığı yere tut, dar olan kısmını da ağıran kulağına doğru yerleştir ama fazla yaklaştırma...
  8. AK47

Kovid-19 belirtileri başladığı için test yaptırdım.

Aynen öyle. Teşekkür ederim tekrar.
  9. AK47

Virüs sürekli mutasyona uğradığı için herkeste 1 hafta gibi bir sürede belli olmuyor hocam. Benim yaptırdığım testte pozitif olsa da çıkıyor sonuçlarda. Doktorlarla görüştüm zaten testi yaptırmadan o yüzden problem yok yani.
  10. AK47

Bende köyden haber almadım daha ama ne olursa olsun diğer ilçeler de bizim.
  11. AK47

Ahahahshsh teşekkür ederim. Önceliğim memleketimdeki yangını başlatan kansızlarda.
  12. AK47

Teşekkür ederim
  13. AK47

Teşekkür ederim 1602511015 Teşekkür ederim. Maalesef durum bu. Yani televizyonda söylenildiği gibi ilgili bir sağlık hizmetimiz yok şuanda bunu farkettim. O yüzden açtım zaten konuyu herkes kendine çok dikkat etsin.
  14. AK47

Maalesef durum böyle arkadaşım. Pandemi başladığında da yurt dışına satmak için üretilen maskelerin 3 te 1 fiyatı devlet hazinesine verilmek zorundaydı sen düşün 😄.
  15. AK47

Teşekkür ederim
  16. AK47

Selam ahali. 2 gün önce sabah kalktığımda boğazımda bir ağrı vardı ve bir iki saat sonra ateşim yükseldi ve halsizlik başladı. İlk etapta korona olduğunu düşünmedim. Ağrı kesici, ateş düşürücü ve boğazı rahatlatan pastilden kullandım. Ateşim ilaç içmeme rağmen 37.5 seviyesinin altına düşmüyordu...
Top Bottom