Neler Yeni

Kolay Kilo Nasıl Verebilirim

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Olay aslında basit. Spor yapmadan bile kilo verirsin. Günlük alman gereken kalori miktarını hesapla önce (İnternette bir çok sitede hesaplama şekli var). Örneğin günlük yaşamsal faaliyetlerini sürdürebilmen için alman gereken kalori 2000 diyelim. Şimdi bir günde 2000 kalorinin altında besin alırsan hiçbir şey yapmasan bile zayıflamaya başlarsın. Ama daha hızlı zayıflayayım dersen ekstra olarak spor yapman gerekiyor. Bunun dışında içinde un ve şeker olan şeylerden uzak dur mutlaka. Özellikle asitli içecekler, mesela kolada aşırı şeker var. Bu tarz gazlı içecekleri bırakman gerekiyor. Diyet yapabilirsin, ketojenik diyetler var internette bir çok diyet var buna benzer. Ama ben diyet yapılmasını doğru bulmuyorum. Çünkü diyetler genelde amaca ulaşıldığında bırakıldığı için vücudun biyolojik dengesi sürekli bozuluyor. Benim önerdiğim düzenli beslenme ve düzenli uyku. Bu arada insanlar uyurken daha çok kilo verir bunu da söyleyeyim. Düzenli uyku çok önemli. Yani kısaca, düzenli uyku düzenli beslenme ve spor uygularsan, vücut kitle indeksindeki kilo değerine ulaşana kadar hızlı bir şekilde zayıflarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,483
Üyeler
163,666
Son üye
mertcansmz55
Top Bottom