Neler Yeni

Sol Kulağım Duymuyor

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Sol Kulağım gitti, kulaklıktan mıdır pislikten mi sağ kulak deliğim daha geniş olduğu için bir problem yok ama sol kulak deliğim biraz daha darlaştı belkide pislikten tıkandı önerisi olan var mı UYUYAMIYORUM?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üstelik hastahane randevuyu 4 gün sonra verdi sinir krizi geçirecem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı
Sol Kulağım gitti, kulaklıktan mıdır pislikten mi sağ kulak deliğim daha geniş olduğu için bir problem yok ama sol kulak deliğim biraz daha darlaştı belkide pislikten tıkandı önerisi olan var mı UYUYAMIYORUM?

Üstelik hastahane randevuyu 4 gün sonra verdi sinir krizi geçirecem.
Doktora görünmek?

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Doktora git.

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu saatte ortamı velveleye veremem zaten herkes uyudu.

Doktora görünmek?
Konuyu doktora görüneyim mi diye değil idareten bir çözümü varsa şimdi kalkıp onu deneyeceğim.

Yarın eczaneye gidip şundan temin edin.Lavobo açıcı misali kulak kirini yumuşatır ve dışarıya akmasına yardımcı olur.
Kullanım talimatlarını eczaneden alırken söylerler.
Aynı durum banada oluştu ve bu ilacı kullandıktan sonra hastaneye gitmeme gerek kalmadı.
Kulağa damlatıldıktan sonra kulakta fokur fokur ve köpürme oluşabilir.
İlacın gösterdiği bir reaksiyondur.

Ekler

• images (10).jpeg
    images (10).jpeg
    21.6 KB · Hit: 38
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı
Bu saatte ortamı velveleye veremem zaten herkes uyudu.

Konuyu doktora görüneyim mi diye değil idareten bir çözümü varsa şimdi kalkıp onu deneyeceğim.
Anladım. Yine de sen yazılanlara fazla itibar etme bence konu sağlık olunca tavsiye verecek son kişileriz bana kalırsa.

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Yarın eczaneye gidip şundan temin edin.Lavobo açıcı misali kulak kirini yumuşatır ve dışarıya akmasına yardımcı olur.
Kullanım talimatlarını eczaneden alırken söylerler.
Teşekkürler.

Anladım. Yine de sen yazılanlara fazla itibar etme bence konu sağlık olunca tavsiye verecek son kişileriz bana kalırsa.
Tabiikide ancak şuanda başından böyle bir olay geçen varsa diye foruma yazmaktan başka bir şey bulamadım.

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Bende de vardı aynı sorun, kulak pisliğinden dolayı tıkanma olduysa ağrı yapabiliyor. Su kaynat buharlaşmaya başladığı zaman bir tane A4 kağıdını külah şekli yap ve külahın büyük olan ağzını buharın çıktığı yere tut, dar olan kısmını da ağıran kulağına doğru yerleştir ama fazla yaklaştırma. Tamamen yok etmese de ağrıyı hafifletiyor. Ama farklı nedenleri de olabilir, mesela diş ile alakalı problemler kulağa veya göz ile alakalı sorunlar da kulak ağrısına neden olabiliyor.

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Teşekkürler tavsiyeleriniz için yarın sabahtan yapmaya çalışacağım.

Top Bottom