Neler Yeni

Sol Kulağım Duymuyor

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Sol Kulağım gitti, kulaklıktan mıdır pislikten mi sağ kulak deliğim daha geniş olduğu için bir problem yok ama sol kulak deliğim biraz daha darlaştı belkide pislikten tıkandı önerisi olan var mı UYUYAMIYORUM?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üstelik hastahane randevuyu 4 gün sonra verdi sinir krizi geçirecem.
Yapabileceğin bir öneri söyleyebilirim sıcak su torbası yoksa atlet veya havluyu ütü ile ısıt kulağının altına koy ılıyınca tekrar yap 2 tane atlet ile yaparsan iyi olur birisi ısınırken diğeri anca soğuyor geçmiş olsun. Umarım ufak bir tıkanıklıktır.

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Yapabileceğin bir öneri söyleyebilirim sıcak su torbası yoksa atlet veya havluyu ütü ile ısıt kulağının altına koy ılıyınca tekrar yap 2 tane atlet ile yaparsan iyi olur birisi ısınırken diğeri anca soğuyor geçmiş olsun. Umarım ufak bir tıkanıklıktır.
Teşekkürler, her sene temizletiyordum bu sene aksadı gece boyunca 10 dan fazla tıkandı mecbur biryere bakıttırıcağım acilde kulak temizleme cihazı bulunuyorsa yarın hemen hemen gideceğim.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Hocam eskiden eczanelerde kulak açıcı karışım satıyorlardı hala var mı bilmiyorum. Damlatıyorsun 10dk içinde kulağını temizliyor. Onu bulamazsan doktora yıkatırsın ben yıkattım acı çekmiyorsun sadece fışır fışır sesler biraz adamı huylandırıyor ama yıkama sonrası en ufak sesleri bile duyuyorsun baya iyi oluyor 1hafta snra normal haline geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,829
Üyeler
165,080
Son üye
BgR1
Top Bottom