Arama sonuçları: *

• Users: AdRaSa
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. A

Diş Ağrısı için Öneriler

Benimde 1 kanal 2 çekim yapılacak tatil dönüşü, apranax fort kullanıyordum ama tatilde sıkıntı yaşamamak adına plus yazdırdım. Gerçekten diş ağrısı çok enteresan bir ağrı. Acil şifalar diliyorum sana da en yakın zamanda
  2. A

Diş Ağrısı için Öneriler

Düz apranax mı alıyorsun, plus'ı falan da var denedin mi onu yazdırıp
  3. A

Miğde bulantısına hangi ilaç

Metpamid kullanılıyor genelde ama içerisindeki etkin maddelere alerjin vs var mıdır bilemezsin, muhtemelen bilgin yoktur bu konuda sıkıntı yaşama yani.
  4. A

Ağız yarası nasıl geçer?

Ben arada bir limon tuzu basıyorum üzerine, biraz üzerinde tut yakacak orayı biraz. Bir kaç saat ağrı hissiyatını kaldırıyor, acımaya başlayınca tekrar basarsın.
  5. A

Basketbol mu, voleybol mu hangisi daha iyi?

Bana basketbol derim, belki de izlemeyi çok sevdiğim için. Zamanında küçükken pek tercih şansımız yoktu futbola gitmiştim. Ama şuan futbol izlemeyi bıraktım oynamak dışında, basketboldan daha çok keyif alıyorum. Aslında bu konu sende bitiyor, gelecek açısından soruyorsan neyse ama tercih...
  6. A

Nasil kilo alabilirim

Cicibebe güzel tavsiye, azimsanmayacak kadar etkili. Onun dışında spor da etkili olur. Sporsuz kilo almakta sıkıntı. Açıkçası kendini iyi motive et, beslenmene dikkat et, sporu düzen haline getir abicim.
Top Bottom