Neler Yeni

Basketbol mu, voleybol mu hangisi daha iyi?

3.George

80+ Bronze
Ben basketbol'a yazılacaktım, arkadaşım basketboldan bir süre sonra beziyorsun dedi. Voleybolu önerdi. Sizce hangisi daha katkılı ve iyidir.

TÜRK YILDIZLARI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Mehmet Ataseven
Bana kalsa voleybol ama basketbol un tadı da ayrı daha ağır basıyor diğerine göre kardeşim. Tamamen kişiden kişiye değişen bir durum. İkisine de bak hangisi hoşuna giderse artık :) baktın olmuyor ikisinide seç gitsin :D

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık, Uzay, Müzik, Sinema, Kitap, Masaüstü Bilgisayar ve Parçaları, Bilgisayar Oyunları, Yazılım,
Peki cidden bezer miyim?
Arkadaşınızın dediği çok saçma bence. Sanırım kendisi sıkıldığı için herkeste öyle olacağını sanıyor. Hangisine meraklıysan, hangisi zevkli geliyorsa onu seç. Ben mesela voleybol yerine basketbolu tercih ederim.

3.George

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşınızın dediği çok saçma bence. Sanırım kendisi sıkıldığı için herkeste öyle olacağını sanıyor. Hangisine meraklıysan, hangisi zevkli geliyorsa onu seç. Ben mesela voleybol yerine basketbolu tercih ederim.
Bende basketbol istiyordum fakat o öyle deyince kararsız kaldım. Hafifte kilom var, basketbol boyda uzatır diye düşünerek onu yazmıştım.

AdRaSa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
ARDA
Bana basketbol derim, belki de izlemeyi çok sevdiğim için. Zamanında küçükken pek tercih şansımız yoktu futbola gitmiştim. Ama şuan futbol izlemeyi bıraktım oynamak dışında, basketboldan daha çok keyif alıyorum.

Aslında bu konu sende bitiyor, gelecek açısından soruyorsan neyse ama tercih bakımından soruyorsan kendin karar vermen gerekir. Tutkun neye yatkın, pes etmemek sonuna kadar savaşmak çalışmaktan bıkmaman gerekir her ikisi içinde.

3.George

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana kalsa voleybol ama basketbol un tadı da ayrı daha ağır basıyor diğerine göre kardeşim. Tamamen kişiden kişiye değişen bir durum. İkisine de bak hangisi hoşuna giderse artık :) baktın olmuyor ikisinide seç gitsin :D
Tek bir tane seçebiliyorum.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,853
İsim
Akın Taşkan
Ben de basketboldan tiksiniyorum voleybol seçerdim, kişiden kişiye değişir.

3.George

80+ Bronze
Bana basketbol derim, belki de izlemeyi çok sevdiğim için. Zamanında küçükken pek tercih şansımız yoktu futbola gitmiştim. Ama şuan futbol izlemeyi bıraktım oynamak dışında, basketboldan daha çok keyif alıyorum.

Aslında bu konu sende bitiyor, gelecek açısından soruyorsan neyse ama tercih bakımından soruyorsan kendin karar vermen gerekir. Tutkun neye yatkın, pes etmemek sonuna kadar savaşmak çalışmaktan bıkmaman gerekir her ikisi içinde.
Peki hangisi daha faydalı?

Osezi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yusuf Yalçın
İyi günler :) Dostum ben yarı-profesyonel voleybol oyuncusuyum ve voleybolun baskete göre vücudunu daha koordine ve düzenli hale getirdiğini söyleyebilirim:blobdance: Atletik bir vücut istiyorsan kesinlikle voleybolu tercih etmelisin fakat aksine daha yapılı kaba bir vücut istiyorsan basketbolu tercih etmelisin :cool:

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben 7.5 yıldır basketboldan bezmedim hala severek oynuyorum. Özellikle 2 yıldır emeklerimin karşılığını almaya başladığım için daha çok sevmeye başladım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,721
Üyeler
162,050
Son üye
kutysuwa
Top Bottom