severek yaparsan bezmezsinPeki cidden bezer miyim?
Arkadaşınızın dediği çok saçma bence. Sanırım kendisi sıkıldığı için herkeste öyle olacağını sanıyor. Hangisine meraklıysan, hangisi zevkli geliyorsa onu seç. Ben mesela voleybol yerine basketbolu tercih ederim.Peki cidden bezer miyim?
Bende basketbol istiyordum fakat o öyle deyince kararsız kaldım. Hafifte kilom var, basketbol boyda uzatır diye düşünerek onu yazmıştım.Arkadaşınızın dediği çok saçma bence. Sanırım kendisi sıkıldığı için herkeste öyle olacağını sanıyor. Hangisine meraklıysan, hangisi zevkli geliyorsa onu seç. Ben mesela voleybol yerine basketbolu tercih ederim.
Tek bir tane seçebiliyorum.Bana kalsa voleybol ama basketbol un tadı da ayrı daha ağır basıyor diğerine göre kardeşim. Tamamen kişiden kişiye değişen bir durum. İkisine de bak hangisi hoşuna giderse artık baktın olmuyor ikisinide seç gitsin
Peki hangisi daha faydalı?Bana basketbol derim, belki de izlemeyi çok sevdiğim için. Zamanında küçükken pek tercih şansımız yoktu futbola gitmiştim. Ama şuan futbol izlemeyi bıraktım oynamak dışında, basketboldan daha çok keyif alıyorum.
Aslında bu konu sende bitiyor, gelecek açısından soruyorsan neyse ama tercih bakımından soruyorsan kendin karar vermen gerekir. Tutkun neye yatkın, pes etmemek sonuna kadar savaşmak çalışmaktan bıkmaman gerekir her ikisi içinde.