HyperX cloud 3 mu steelseries nova 5 mı sizce hangisi daha iyi?

Bende bu iki kulaklık arasında kaldım deneyimlerinizi paylaşabilir misin

Bende bu iki kulaklık arasında kaldım deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Bu konu sonrası Cloud 3 aldım. Tercih etme sebebim novaya gore daha fiyatı bir tık uygundu ve taksit avantajı vardı. Cloud3 den çok memnunum özellikle şarj düzeyi mükemmel. Sadece deri biraz terletiyor (kumaş alıp takarak çözülüyor)tek hoşuma gitmeyen yanı bu ama tabi kumaşa göre sesi kesmesi avantaj. Novanın dışarıda kullanıma daha uygun olması ve Bluetooth olması her zaman beni cezbediyordu ama şöyle bakınca bilgisayar dışında kullanmıyorum. Dışarıda ve telefonda kullanırım dersen sadece bunu düşün derim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Artics 7+ düşünebilirsiniz fiyati baya inmiş benim aldığım zamana göre.

G435 almanızı tavsiye etmem kullanmadım ama zamanında araştırmıştım reddite yabancıların yorumlarını okudum baya kötü demişlerdi bende cloud3 wireless kullanıyorum 2 hafta oldu aşırı memnunum fakat stok geldiğindeki sesi beğenmedim biraz oynadım ayarlarla şimdi aşırı memnunum
Aslında hem dışarıda/telefonda hem de PC için kullanabileceğim bir şey arıyorum. C3 çok kaba dışarıda kullanmak için. Ama bu gidişle C3 kablolu alacağım gibi duruyor bütçemden dolayı.

fps oyuncusuysan cloud 3 diğer her şey için nova 5x

Aslında hem dışarıda/telefonda hem de PC için kullanabileceğim bir şey arıyorum. C3 çok kaba dışarıda kullanmak için. Ama bu gidişle C3 kablolu alacağım gibi duruyor bütçemden dolayı.
Dışarda kullanımda olacak c3 uygun olmaz bencede c3 kablolu alacaksanız şahsen ben kablolu bir kulaklığa 3.5k civarı bir şey vermem üstüne biraz daha sabredip parayı denkleyip c3 wireless alırsın

valla ben 4.8k ya aldım aldıktan sonra stok patlaması yaşandı heralde 3.5 k kadar düşmüştü belki yine düşer bekle istersen. Kablolu için değecegini düşünmüyorum.Razer blackshark v2 denemedim hissiyatı daha güzel ve daha uygun.

valla ben 4.8k ya aldım aldıktan sonra stok patlaması yaşandı heralde 3.5 k kadar düşmüştü belki yine düşer bekle istersen. Kablolu için değecegini düşünmüyorum.Razer blackshark v2 denemedim hissiyatı daha güzel ve daha uygun.
1.5k Amazon kuponum var. O da sadece Amazon satıcılı ürünlerde geçerli. C3 kablolu var stokta ama fiyatı değmez. Bakalım artık hem Amazon satıcılı hem de indirimli bir şey yakalamak lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,527
Üyeler
192,396
Son üye
cyr8s
Geri