HyperX Cloud III vs SS Nova 5

could 3 s mi razer hyperspeed mi bende razer v2 x var kablolu bende almayı düşünüyorum razer var diye razera yöneliyorum hyper x nasıl bilmiyorum

Cloud III S tabii ki. III S fiyatının en iyi ürünü. 8.000 TL'lik Pelta'dan bile daha iyi.

could 3 s mi razer hyperspeed mi bende razer v2 x var kablolu bende almayı düşünüyorum razer var diye razera yöneliyorum hyper x nasıl bilmiyorum
Tartışmasız cloud 3 s

ben de aynı seçenekler arasında kaldım cloud ııı s mi yoksa razer v3 hyperspeed mi mchose v9 pro da varmış galiba iyi deniliyor

ben de aynı seçenekler arasında kaldım cloud ııı s mi yoksa razer v3 hyperspeed mi mchose v9 pro da varmış galiba iyi deniliyor

Cloud III S'le kıyaslanabilecek bir kulaklık değil. V9 Pro giriş seviye.

Cloud III S'le kıyaslanabilecek bir kulaklık değil. V9 Pro giriş seviye.
Anladım hocam o zaman şöyle ben de yeni kulaklık alacağım da ergonomik ve sağlam olsun, uzun süre idare etsin istiyorum. Genelde FPS oynuyorum, bazen hikayeli; müzik/film/dizi işini çoğunlukla 2+1 ses sistemiyle yapıyorum. Sence hangisi daha mantıklı?

Anladım hocam o zaman şöyle ben de yeni kulaklık alacağım da ergonomik ve sağlam olsun, uzun süre idare etsin istiyorum. Genelde FPS oynuyorum, bazen hikayeli; müzik/film/dizi işini çoğunlukla 2+1 ses sistemiyle yapıyorum. Sence hangisi daha mantıklı?

Cloud III S.

tamamdır hocam peki HyperX bedava Kumaş ped veriyor demişsiniz nasıl alabilirim hangi satıcıdan sipariş vermem gerekir

Ne demek ikiside iyi degil
Ne yazıyorsa o doğru demiş, neyini anlamadın ki? Milli kulaklıklar olsalar da aslında ses anlamında giriş, oyun anlamında ise orta seviye kulaklıklar. Genel olarak eh işteler.

HyperX bedava Kumaş ped veriyor. Desteğe yazmanız lazım. Zaten deri ped terleme yapar. Bunu önleyemezsin.

Cloud III S varken Cloud III alınmaz. III S yenilenmiş ve iyileştirilmiş hali. Steelseries ise şuan o fiyatı asla hak etmiyor.
Zaten cloud III s ile kiyaslama yapmistim belirtmeyi unutmuşum benim hatam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne yazıyorsa o doğru demiş, neyini anlamadın ki? Milli kulaklıklar olsalar da aslında giriş seviye kulaklıklar.
Peki hangi kulakligi oneriyorsun izledigim e sporcu lar cloud III s kullaniyor

hocam az önce forumda MCHOSE X9 kullandığınızı cloud ııı s'ise arada taktığınızı okudum da acaba hangi kulaklığı almalıyım sizce. Bu iki kulaklıkta deneyimleriniz nasıl oldu aradaki fiyat farkını vermeye değer mi ne önerirsiniz

Peki hangi kulakligi oneriyorsun izledigim e sporcu lar cloud III s kullaniyor
Mesele sadece oyun ise C-III tabi ki de alınabilir, bende onu kullanıyorum ama sağlam bir kulaklık dersen güncelde ne var bilmem ama Nova Elite kullandığım en baba kulaklık.

hocam az önce forumda MCHOSE X9 kullandığınızı cloud ııı s'ise arada taktığınızı okudum da acaba hangi kulaklığı almalıyım sizce. Bu iki kulaklıkta deneyimleriniz nasıl oldu aradaki fiyat farkını vermeye değer mi ne önerirsiniz

Değer. Ayrıca ben o kulaklıkları sadece deneyimledim aktif olarak JBL Quantum 350 kullanıyorum.

Geri