Neler Yeni

Diş Ağrısı için Öneriler

SadeceSeyf

80+ Gold
Merhaba arkadaşlar. 4 gündür dinlemeyen bir diş ağrım var fakat bayıltacak derecede çok şiddetli. Özele ve Devlete randevu oluşturup gittim. Fakat özelde devlette 2 hafta sonraya randevu veriyor. Apranax ve uyuşturucu spreyler ağrımı maalesef geçirmiyor. Önerisi olan var mı ?

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hocam en mantıklı seçeneği denemişsiniz zaten bizim önerebileceğimiz ekstra bir şey yok ki.
Farklı hastanelere randevu almayı denediniz mi? Özel nasıl 2 hafta sonraya randevu veriyor?

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Özel Hastaneler genelde sonraki güne randevu veriyor çok garip
Mesaj otomatik birleştirildi:

Farklı bir özel hastaneye gitmeyi denediniz mi ?

SadeceSeyf

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam en mantıklı seçeneği denemişsiniz zaten bizim önerebileceğimiz ekstra bir şey yok ki.
Farklı hastanelere randevu almayı denediniz mi? Özel nasıl 2 hafta sonraya randevu veriyor?
sormayın hocam çok garip bir şekilde 2 hafta sonraya verdi. Çok yoğunuz dediler

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
Merhaba arkadaşlar. 4 gündür dinlemeyen bir diş ağrım var fakat bayıltacak derecede çok şiddetli. Özele ve Devlete randevu oluşturup gittim. Fakat özelde devlette 2 hafta sonraya randevu veriyor. Apranax ve uyuşturucu spreyler ağrımı maalesef geçirmiyor. Önerisi olan var mı ?
öyle çok maddi sorunun yoksa özele gitmeni tavsiye ediyorum tüm çözümler geçicidir acı çekersin direkt ara bir doktoru muayeneyi v.s

SadeceSeyf

80+ Gold
Özel Hastaneler genelde sonraki güne randevu veriyor çok garip

Farklı bir özel hastaneye gitmeyi denediniz mi ?
Bu geceyi atlatabilirsem sabah gideceğim. İş yerimde ihtar tuttu bu sabah işe gitmiyorum diye. Ben ölüyorum adamların derdi başka

AdRaSa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
ARDA
Düz apranax mı alıyorsun, plus'ı falan da var denedin mi onu yazdırıp

SadeceSeyf

80+ Gold

AdRaSa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
ARDA
Benimde 1 kanal 2 çekim yapılacak tatil dönüşü, apranax fort kullanıyordum ama tatilde sıkıntı yaşamamak adına plus yazdırdım. Gerçekten diş ağrısı çok enteresan bir ağrı. Acil şifalar diliyorum sana da en yakın zamanda

SadeceSeyf

80+ Gold
Benimde 1 kanal 2 çekim yapılacak tatil dönüşü, apranax fort kullanıyordum ama tatilde sıkıntı yaşamamak adına plus yazdırdım. Gerçekten diş ağrısı çok enteresan bir ağrı. Acil şifalar diliyorum sana da en yakın zamanda
çok teşekkür ederim hocam. benim bir dişim ağrıyor diğer dişim apse yapmış ağrı yapan diş apse yapana da ağrı yapıyor sol tarafım çökük komple. Gidip çektirebilirim ama kanal tedavisi ile kurtulur diyince doktor cektirmemeye karar verdim 7ama 1 2 gün daha böyyle giderse cektireceğim

SadeceSeyf

80+ Gold

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,311
İsim
C Ş
Andorex gargara var ondan alıp ağzınıza garagara yapın 5 dakika kadar. Ağrı kesici ve uyuşturucu etkisi var. Mikropları da öldürür rahatlamayı sağlar ferahlık verir güzel kokar.

Etkisi yarım saat kadar sürer. O ara uyumaya çalışın.

Yakın nöbetçi eczane varsa gidip alın. Çekmeye değmez acıyı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,722
Üyeler
162,050
Son üye
kutysuwa
Top Bottom