Arama sonuçları: *

• Users: Aliveq
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Aliveq

Kedim ulti atıyor ne yapmalıyım?

Buna çok sevindim bu şekilde devam edersen başarabiliriz belkie:)
  2. Aliveq

Kedim ulti atıyor ne yapmalıyım?

Onu görmezden gel yokmuş gibi davran yemek düzeni yine aynı kalsın ona yaklaşma rahatsız etme tırnaklarını kestir yinede çok uzunsa birde eğer bununla bulamazsan çözüm başka bir kedi ile buluştur arada sırada düzelir belki
  3. Aliveq

Sivilce Tedavisine Başladım Daha Çok Çıktı Normalmi

Normal hocam bende cilt bakımı yaptırdım 3 4 gün faha fazla çıktı sonra tekrar gittim sıktı 2 gün sonra geçti tertemiz oldu sıkıntı yaşamazsın normal
  4. Aliveq

Hayalleri Var Ama Ömrü İzin Vermiyor

allah bilir krdş mavi kuşun günahı az olur
  5. Aliveq

bunada şükür evet
  6. Aliveq

Kanka bütün ümidimi kaybettim bilmiyorum neden ama şu anda meslek lisesi okuyorum 9.sınıfım uçak bakım bölümündeyim ileride uçak çizimleri yapmak istiyorum ileride ne yapıcağım ne ediceğim başarabilecekmiyim bunu bilmiyorum kaygım var ve okul yüzünden hayatımın 18 senesinin gitmesini çokta...
  7. Aliveq

Kendisi ile yer değiştirmek çok isterdim uyan okula git gel yani belirli bir düzenim var aktivetem yok zaman ayıracak bir şeyim yok düz bir hayat ve sıkıcı ama vefat edip kötü bir evrenden kurtulmakta iyi korkutucu bir yandan ama imana gelirsen sorun yok.
  8. Aliveq

Sizce yarın okula gitmelimiyim?

Kanka yarın olan derslerin önemli dersler ama sen bilirisin test ver bence rahat olur ama test olmuş birisi olarak 2 kere düşünmeni öneririm çünkü o testi olurken hayattan soğuyabilirsin
  9. Aliveq

Ayağımı burktum ne yapsam iyi gelir

Sar ve hastaneye git sonra rapor at yat dinlen hem okulu kaytarmış olursun hemde iğleşirsin
  10. Aliveq

Kardeşimin sınıfı karantinaya alındı, ben de karantinaya girmeli miyim?

Olm gitme işte yat boşver kafanı dinle...o.O2
Top Bottom