Neler Yeni

Sivilce Tedavisine Başladım Daha Çok Çıktı Normalmi

Weftly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Barış
Yaklaşık 3 hafta önce sivilce Tedavisine başladım. Kan Testi Yaptılar birçok vitamin eksikliği varmış onun için ilaçlar verdi doktor birde yüz temizleme sabunu ve çay ağacı yağı verdi fakat sivilceler resmen kudurdu inanılmaz kaşıntı ve acı ile daha çok çıkıyorlar bu normalmi bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yazarsa mutlu olurum

ReaLive

80+
Normal hocam bende cilt bakımı yaptırdım 3 4 gün faha fazla çıktı sonra tekrar gittim sıktı 2 gün sonra geçti tertemiz oldu sıkıntı yaşamazsın normal

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Sivilce tedavileri başta kusma yapar, sonra düzelmeye başlar.

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Yaklaşık 3 hafta önce sivilce Tedavisine başladım. Kan Testi Yaptılar birçok vitamin eksikliği varmış onun için ilaçlar verdi doktor birde yüz temizleme sabunu ve çay ağacı yağı verdi fakat sivilceler resmen kudurdu inanılmaz kaşıntı ve acı ile daha çok çıkıyorlar bu normalmi bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yazarsa mutlu olurum
Alerji yapmış olabilir. Kullandığınız ilaçları tam olarak bilmediğim için yorum yapamıyorum. Genellikle sivilce için verilen ilaçlar kullanıma başlandığında daha fazla sivilce çıkartabiliyorlar.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,611
İsim
Deniz Bey
tedavinin işe yaramaya başladığını gösterir

Satriani

80+ Bronze
Deri altı enfeksiyonunu yüzeye çıkarıp, kurutması için tabii ki dışa vurum olması lazım. Normal bi'şey bu, sadece deri bütünlüğünü bozmamak için sıkmamak gerekir...

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Benim de eskiden tedavi başlayınca aynı durum olmuştu. Aşırı derece olmasa da ilk başlarda oluyor genelde. Sonra geçmeye başlıyor.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Deri altı enfeksiyonunu yüzeye çıkarıp, kurutması için tabii ki dışa vurum olması lazım. Normal bi'şey bu, sadece deri bütünlüğünü bozmamak için sıkmamak gerekir...
Kesinlikle Sıkmayın.
Bir acı deneyim, iz kaldı.

7171132

80+ Bronze
Asla sıkmayın iz yapıyor, şu anda kusma yapıyor. Zaten tedaviye başladığınız doktorunuz bir tarih verip şu zaman sonra gel demiştir. Gittiğinizde bir sorun olursa ilgilenir zaten. Sıkıp iz bırakırsanız vücudunuzdan kan alıp iz olan yerlere doldurarak tedavi edebiliyorlar.

Top Bottom