Neler Yeni

Kedim ulti atıyor ne yapmalıyım?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Evde ki kedimiz son bir kaç gündür baya huysuz dişi daha 7 8 aylık falandır max.

Beni ne zaman görse içimden ge.... Ulti atıyor bana arkadaşlar, kedi nasıl rahatlatılır diye yazdım baktım video vardı onu denedim kedi padişah ben köle oldum kellemi alıcakmış gibi baktı bi tane koydu

nasıl geçer bu hainin siniri

Bilgici Bilim

80+ Bronze
koca bul sıkıntısı kalmaz bizzim erkek kediye görücü alalım

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ReaLive

80+
Onu görmezden gel yokmuş gibi davran yemek düzeni yine aynı kalsın ona yaklaşma rahatsız etme tırnaklarını kestir yinede çok uzunsa birde eğer bununla bulamazsan çözüm başka bir kedi ile buluştur arada sırada düzelir belki

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Adem
Mavi pot bas ulti skilleri kapanmasin hayvanin

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,383
İsim
Ahmet Sevinç
Evde ki kedimiz son bir kaç gündür baya huysuz dişi daha 7 8 aylık falandır max.

Beni ne zaman görse içimden ge.... Ulti atıyor bana arkadaşlar, kedi nasıl rahatlatılır diye yazdım baktım video vardı onu denedim kedi padişah ben köle oldum kellemi alıcakmış gibi baktı bi tane koydu

nasıl geçer bu hainin siniri
aç bırak 1-2 gün adam olur 😂

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Onu görmezden gel yokmuş gibi davran yemek düzeni yine aynı kalsın ona yaklaşma rahatsız etme tırnaklarını kestir yinede çok uzunsa birde eğer bununla bulamazsan çözüm başka bir kedi ile buluştur arada sırada düzelir belki
teşekkür ederim, görmezden gelince biraz yanaşmaya çalıştı bu sabah :D

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Sadettin Y
kanka kedim evde oldugum her dakika ya elime atlıyor ya ayaklarıma bacaklarıma, kollarım façalı geziyorum millet psikolojik destek almam gerektigini soyluyorlar falan. tek bir caresi var ilgilenmemek saldırdıgında uzaklasmak cart curt. mamayı da normal standarttan az ver. yanasınca bile yuz verme. ben bunları yaptım adam olmadı hatta daha da sinirlendi baska tavsiye varsa bana da lazım.

Top Bottom