Arama sonuçları: *

1. A

Ayağım kırılmış ne yapmalıyım

Yok gelmez zaten ayağını biraz kalp hızandan yukarı tutman gerekli ki ödemi atasın .
  2. A

Ayağım kırılmış ne yapmalıyım

Ben ayağımı çok kötü burkmuştum doktor kırsan daha iyi demişti çünkü kırık iyileşip tutarsa fizik tedavi ile nerdeyse eski haline yakın olur ama ben fizik tedavi almama rağmen iki ağır eşya taşıyım hemen ağrı sızı o yüzden iyi bir doktordan sonra mutlaka alçı çıktıktan sonra fizik tedavi al ve...
  3. A

Vitamin D Olması Gerektiğinden Düşük

Kesinlikle 🙂
  4. A

Bende doktorun yazdığını kullanıyorum birde yanında ocean balık vitamini kullanıyorum Solgar mide bulantısı yapmadı ama dediğim gibi değeri düşük ve pahalı 🥲 Pharmaton da güzel diye biliyorum Solgar bitince ona da bakarım .dvitamini çok önemli
  5. A

D vitamini çok zor artan bir vitamin ve Türklerde de en düşük olan vitamin bu o yüzden uzun süreli kullanım ister güneşde en iyi alacağın şekil avuç içidir. vitamin takviyesi ise uzun süreli kullanım ister Solgar iyi ama değerleri düşük yani sürekli alman gerek.
  6. A

gözlük fiyatları ortalama nekadar ?

Bende ilk defa aldım ama gözlükçü gidince sana der zaten ne kadar karşıladığını. Kontrolünü yaptır ihtiyacın varsa al tek tavsiyem bu iyi günler dilerim
  7. A

Hayır bak o hataya düşme al gözlüğü ben pişman olmuş biri olarak bunu sana diyorum çerçeveye para vermediğin sürece ki gereksiz gözlük camına verirsin sadece o önemli zaten bin TL tutar ben cidden piyasaya göre pahalı aldım bu benim geç kalmam ve koruyucusunu yüksek almam nedeni ile arkadaşın...
  8. A

Merhaba öncelikle bende gözlük kullanıyorum birde ben ışık hassasiyetim olana kadar almayı reddettim bu benim saklaklığım sakın bu hataya düşme ve diğer konu evet göz numaran küçükse benim gibi 2.50 değilse ve astigmat yoksa göz yatkınsa numara gözlük ile düşüyor doktor ilede bunu konuşman...
  9. A

Saç Dökülmesine ve Kepeğe Karşı Şampuan Önerisi

Rica ederim
  10. A

Saç Dökülmesine ve Kepeğe Karşı Şampuan Önerisi

Saçım çok döküldüğü için bir sürü pahalı şampuan aldım ve kabarmasından nefret ediyordum bu mor kutulu olanlar varya popüler baya ama hiç memnun kalmadım ondan en son otacı sarımsak özlü ile devam ediyorum saçıma baya iyi geldi tabi herkesin saç yapısı farklı dediğin gibi ama deneyerek...
  11. A

Pronomi virüsü hızla yayılıyor.

Hayır efendim bu bir eleme oyunu sırayla her pandemide birileri eleniyor aşılar falan da zaten tadı tuzu bu pandemiler'in yine bir aşılama seansı da başlatır bakanımız ayrıca grip vs şeylerden yılda çok insan ölüyor ama alışık olduğumuz için artık normal geliyor birde psikolojik insanları...
Top Bottom