Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 18,069
- İsim
- Furkan Karagülle
- İlgilendiği Kategoriler
- Bilim ve Teknoloji
- _furkan.krgl_
Dahiliye polikliniğinden kan değerlerimi kontrol etme amacıyla randevu almıştım. Sonuçlar açıklanınca gidip bizzat hekimin kendisinden dinlemek istedim. Kalsiyumun çok fazla olduğunu ve böbrek taşı yapacağını söyledi. Diğer tüm her şey gayet normal diyerek beni gönderdi.
Bende bir sorun olduğunu biliyordum ve bu benim aklımı biraz kurcaladı. Biraz önce kontrol ettiğimde kalsiyumun normal değerde olduğunu fark ettim. Altlara indiğimde ise bir vitamin değeri oldukça dikkatimi çekti.
Bu vitamin değerinin 30 - 100 aralığında olması gerektiğini biliyorum. Genelde evde takılırım ve cildim güneş görmez. Hekim neden beni yanlış bilgilendirdi?
Yukarıdaki şikayetlerin neredeyse tümü bende var.
Gerçekten artık doktorlara da mı güvenemeyeceğiz?
Orzax'ın 1000 IU değerindeki takviyeyi edindim bu arada. Günlük ihtiyaç 600 IU civarında ancak depoyu doldurmak gerekiyor.
Ayrıca demir seviyesi de bir tık az. Bunu bol kafein aldığım için önemsemiyorum.
Bende bir sorun olduğunu biliyordum ve bu benim aklımı biraz kurcaladı. Biraz önce kontrol ettiğimde kalsiyumun normal değerde olduğunu fark ettim. Altlara indiğimde ise bir vitamin değeri oldukça dikkatimi çekti.
Bu vitamin değerinin 30 - 100 aralığında olması gerektiğini biliyorum. Genelde evde takılırım ve cildim güneş görmez. Hekim neden beni yanlış bilgilendirdi?
Yukarıdaki şikayetlerin neredeyse tümü bende var.
Gerçekten artık doktorlara da mı güvenemeyeceğiz?
Orzax'ın 1000 IU değerindeki takviyeyi edindim bu arada. Günlük ihtiyaç 600 IU civarında ancak depoyu doldurmak gerekiyor.
Ayrıca demir seviyesi de bir tık az. Bunu bol kafein aldığım için önemsemiyorum.
Son düzenleme: