Neler Yeni

Vitamin D Olması Gerektiğinden Düşük

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,069
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Bende doktorun yazdığını kullanıyorum birde yanında ocean balık vitamini kullanıyorum Solgar mide bulantısı yapmadı ama dediğim gibi değeri düşük ve pahalı 🥲 Pharmaton da güzel diye biliyorum Solgar bitince ona da bakarım .dvitamini çok önemli

Tüm vitaminler çok önemli. Sahip olduğumuz sadece bu beden ve sağlık var. Tek başımızayız bu hayatta, kendimize iyi bakmamız gerekiyor.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Ulan bende diyorum neden bunlar bende var bendede D vitamin eksikliği vardı galiba google dakilerin çoğu var bende bu nedir ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
Bu dünyada fanı olabileceğim tek şey BERSERK'tir
İsim
F.M.
Bu devirde biraz da kendinin doktoru olacaksın hocam. Güneş gördüğün an evin güneş alan balkonu varsa balkona çık bi 10-15 dk güneşlen onun dışında pharmaton falan kullan bir ay şahsen ben kullanıyorum pharmaton essential man öneririm, bir ay sonra tekrar kontrole git daha sonra da sağlıklı beslenip güneşlenmeye devam.

Farex

80+ Silver
Dahiliye polikliniğinden kan değerlerimi kontrol etme amacıyla randevu almıştım. Sonuçlar açıklanınca gidip bizzat hekimin kendisinden dinlemek istedim. Kalsiyumun çok fazla olduğunu ve böbrek taşı yapacağını söyledi. Diğer tüm her şey gayet normal diyerek beni gönderdi.
Bende bir sorun olduğunu biliyordum ve bu benim aklımı biraz kurcaladı. Biraz önce kontrol ettiğimde kalsiyumun normal değerde olduğunu fark ettim. Altlara indiğimde ise bir vitamin değeri oldukça dikkatimi çekti.

Alıntıyı görüntüle

Bu vitamin değerinin 30 - 100 aralığında olması gerektiğini biliyorum. Genelde evde takılırım ve cildim güneş görmez. Hekim neden beni yanlış bilgilendirdi?

Alıntıyı görüntüle

Yukarıdaki şikayetlerin neredeyse tümü bende var.

Gerçekten artık doktorlara da mı güvenemeyeceğiz?

Orzax'ın 1000 IU değerindeki takviyeyi edindim bu arada. Günlük ihtiyaç 600 IU civarında ancak depoyu doldurmak gerekiyor.

Ayrıca demir seviyesi de bir tık az. Bunu bol kafein aldığım için önemsemiyorum.
Normalde 15 olması lazım o değerin bende de aynı şey var benim babam doktor ve kendisi aban d vitamini takviyesi yaptırıyor kapsül şeklinde istersen ismini vereyim git al kullan öyle güneşe çık cart curt olmyo.

Looizy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Ömer Faruk AYGUT
Dahiliye polikliniğinden kan değerlerimi kontrol etme amacıyla randevu almıştım. Sonuçlar açıklanınca gidip bizzat hekimin kendisinden dinlemek istedim. Kalsiyumun çok fazla olduğunu ve böbrek taşı yapacağını söyledi. Diğer tüm her şey gayet normal diyerek beni gönderdi.
Bende bir sorun olduğunu biliyordum ve bu benim aklımı biraz kurcaladı. Biraz önce kontrol ettiğimde kalsiyumun normal değerde olduğunu fark ettim. Altlara indiğimde ise bir vitamin değeri oldukça dikkatimi çekti.

Alıntıyı görüntüle

Bu vitamin değerinin 30 - 100 aralığında olması gerektiğini biliyorum. Genelde evde takılırım ve cildim güneş görmez. Hekim neden beni yanlış bilgilendirdi?

Alıntıyı görüntüle

Yukarıdaki şikayetlerin neredeyse tümü bende var.

Gerçekten artık doktorlara da mı güvenemeyeceğiz?

Orzax'ın 1000 IU değerindeki takviyeyi edindim bu arada. Günlük ihtiyaç 600 IU civarında ancak depoyu doldurmak gerekiyor.

Ayrıca demir seviyesi de bir tık az. Bunu bol kafein aldığım için önemsemiyorum.
Aldığınız takviyenin linki veya fotoğrafını atma şansınız var mı acaba ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,390
Üyeler
164,832
Son üye
T4mer
Top Bottom