Arama sonuçları: *

1. Arda Fisher

Sporun İlk Günü Korkusu

Hocam günlük 1500 kalorinin altında almak iyi midir?? Yoksa daha da düşmem gerekirmi ve dediğiniz gibi kendimi zorlayacagim konuşmaktan değilde alacağım cevaplardan korkuyorum
  2. Arda Fisher

Sporun İlk Günü Korkusu

Hocam dalga geçerler yada hic umurlarina takmazlar diye düşünüyorum
  3. Arda Fisher

Sporun İlk Günü Korkusu

Dostlar selam önceden konu açmıştım ve 1 ekim itibariyle kilo verme sürecim başladı 4. Günüm bugün iyi gidiyor normalde günde 3000/4000 kalori alan biri olarak 1500 un altına düşürdüm ekmek,asitli içecek,meyve suları,aburcubur paketli gıda gibi temel şeyleri hayatımdan çıkardım sadece 4 günde...
  4. Arda Fisher

Kız boynumu vatoz gibi emdi napmaliyim

Beyler Çarşamba günü bayramken ev bostu kızı attım boynuym bir emmis yemin ediyorum vatoz gibi 3 morluk oluştu sirkete felan giderken yara bandı taktım (1 tane morluk gozukuyordu öyle) soranlara köpek yaptı diyodum ama inanmadıkları belliydi evde erkek olmama rağmen türbanla geziyorum havluyla...
  5. Arda Fisher

7 Tane pastiil yedim

Beyler boğazım çok kötü öyle seker givi 7 pastil attım paket bittiginde farkettim bu kadar yedigimi (emiyorum) midem bulaniyor sorun olurmu
  6. Arda Fisher

Spermden kan gelmesi

Hocam alakası yok yanlış anlaşılmasın 6 yıldır günlük 1/2 defa yaparım bir kere kanla karsilasmadim
  7. Arda Fisher

Artık Dayanamıyorum cidden

Spor sorun değil hocam saatlerce yürüyorum spor salonuna daha hiç gitmedim bi deneyim olsun 1710742707 Yemekde sorun değil yemek seçen biride değilim her yemek yenilebilir diyet basit oluyor benim ixin
  8. Arda Fisher

Artık Dayanamıyorum cidden

Merhabalar hayatım kiloyla geçti denilebilir 2 yıl önce eski sevgilimin dediği şuan düşündüğümde komik gelen ancak o zaman çok yaralayan söz vardı senin göğsün benimkinden büyük diye o zaman 2 haftada 11 kilo verdim doktorlar şaşırdı çok ümitlendiler bende ümitlendim ancak peder yüzünden me...
Top Bottom